veckans citat..

Eskilsminnes oldboystränare "Du ser ut att vara för bra för oss, de flesta domare på oldboysmatcher brukar vara 70 åriga gubbar"
Mastern: "Det är bara som det ser ut"

Sen vann Olympia matchen efter att Eskilsminne backarna som inte pallade jobba hem stod och skrek om offside varje gång en Olympiaspelare kom fri (ofta var det offside) Underhållning på hög nivå var när de skrek om offside flera sekunder innan passen slogs..;)

I övrigt var jag på en snabbvisit hemma hos föräldrarna och träffa syskonen eftersom brorsan fyllde byxmyndig tidigare i veckan...Fick reda på att min äldsta syrra skulle flytta från Hofterup till Dösjebro... Varför man flyttar från en obetydlig byhåla till en annan framkom aldrig, men tror det är lättare att pendla från Dösjebro....

På förfrågan om jag ville hjälpa till med flytten i år också, var svaret, "Nej får väl se till att vara upptagen med, jobb, träning, dejter och plugg, samtidigt"

Snart B-lagsmatch... Om målvakten inte envisas med att slänga in fem bollar i eget mål så har vi en viss chans att vinna... men troligtvis slutar den med förlust . 2-7...;)

// Mastern




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0