Solsting i Skanör..

Idag var det dags för B-lagsmatch vid världens eller åtminstone Sveriges ände; Skanör! Då stora delar av HAIS seniortrupp verkar bestå myglare som kommer på att de är "upptagna" när det vaknas match i en håla tio mil bort, så var det en nygammal trupp, med några spelare som inte synts till alls i år! Hur som helst den 12 man starka truppen anlände till en stekhet plan i Skanör för en match under en brännande sol. Började matchen som högerback och blev lite besviken när jag efter en halvtimme och vid underläge, 1-2, blev utbytt. Blev dock inbytt som vänsterytter 5 minuter senare så besvikelsen blev inte långvarig!

En bit in i andra halvlek infann sig en annan besvikelse, den otäckt varma solen hade bränt slut på mina krafter och jag ville inget annat än att sätta mig i skuggan med en iskall läsk, men inte blev jag utbytt! Med en kvart kvar ropade så tränaren mitt namn, men detta var inte för att jag skulle få min välförtjänta vila utan för att meddela att jag skulle spela högerback igen.. Tittade vädjande ut mot bänken men killen som satt där, hade begåvat nog kommit på att han var skadad!

Matchen då? Jo den slutade 4-4 till slut.. En del obegripliga ageranden från båda lagens försvarsspelare bäddade för detta målkalas vilket kan ses som en indikation på att det inte bara var min skalle som blev fuckad av värmen! Efter ett av motståndarförsvarets obegripliga misstag var jag nära att göra mål, men gjorde en "Henrik Larsson" och sköt rakt på målvakten istället för bredvid/över denne som är ett förståndigare sätt att hantera målchanser!

Senare på dagen såg jag Kalmar-Helsingborg på TV hemma hos farsan. Henrik Larsson gjorde två stycken "Henrik Larsson" och Rasmus Jönsson gjorde en. Kalmarspelarna å andra sidan insåg att det var mer givande att skjuta bollen i mål vilket de gjorde två gånger.

// Mastern


Baloos ragg; helgens höjdpunkt..

Precis när jag tänkte sätta min telefon på ljudlös och gå och lägga mig, så kom ett sånt samtal som lyser upp ens tillvaro en stund. Den som ringde var Baloo..

Baloo "Hej, mitt liv har tagit en ny vändning, jag skulle knulla en brud men hon var för trång så jag fick inte in den!"

Mastern: "Hmm ja det är ändå lite skrytfaktor över det hela, då gav hon dig ett blåsjobb istället?!"

Baloo: " Nej hon sysslade inte med sånt, sa att det var emot hennes principer!"

Mastern "Fy fan vad sniket, hur såg hon ut då?"

Baloo "Ful som stryk, hon ville köra en runda igår men då var jag bakfull så det hade aldrig funkat, men ikväll hade jag dragit några groggar så när hon fråga igen så"

Mastern " Försteåligt, men hon var inte fulare än "Klippan" ?!"

Baloo "Jo!, kolla henne på min vännerlista på facebook, hon heter *namn*!"

Mastern " Åh fy fan! hur fan kunde närma dig den dära saken!"

Baloo "Tre månaders torka?!"

Mastern " Det är då man skyller på att man sparar sig till den rätte!"

Baloo " Finns inte en normalt funtad människa som skulle gå på den?!"

Mastern "Sant. men ändå! Ajja vi hörs i morgon"


Tre saker kan konstateras!
1: Baloo är dubbelt manlig som både vågade anta ett sådant mandomsprov och sen var för välhängd för att komma in
2: Bruden var sniken!
3: Givetvis är det dagens sanning att jag är en känslig och underbar kille som väntar på "Den Rätte"

// Mastern


Bättre dag idag, än igår..

Fredagen kan sammanfattas med orden bakfylla och bitterhet.

Eftersom det finns bättre sätt att göra av sina dagar på jorden så har jag ägnat dagen åt lite roligare saker.

Dagen började med en sväng om HAIS klubbstuga.Tivolibjörnen har uppenbarligen planer på att slå sig in i restaurangbranschen och erbjöd alla HAIS spelare möjligheten att käka lunch idag för det facila priset 25 spänn. Maten höll den klass som kan väntas av mat för 25 spänn men roligare att äta billig mat och höra lagkamraternas senaste fyllehistorier än vad det är att äta billig mat framför datorn!

Sen kom min moder på att hon ville hjälpa till att pryda mina väggar genom att sponsra mig med en plansch eller två i examenspresent nästa fredag. Fick följa med till Gallerix och det blev två planscher med tillhörande ramverk! Soft! :) 

Sen blev det fotbollslirande. Medverkande var undertecknad, Rockstar, Chewie, Fadern och Brodern samt en förbipasserande före detta B-lagsspelare i HAIS.  Jag lyckades vinna alla matcherna, så nu är bolljaktssjälvförtroende förhoppningsvis till morgondagens världsturne ner till Skanör!

Kvällen avslutades med att Jag och Rockstar stack hem till Chewie och kollade Terminator 1. Mitt bidrag till stämningen var att äta upp Chewies godis samt lyckas vinkla hela filmen så att det hela tiden verkade som Arnold var bitter och sexuellt frustrerad..:)

// Mastern

mission status update!

Platt fall, inga ljuspunkter att nämna! Direktören fick smaka på livet goda..

// Mastern

två lagom bra dagar..

De senaste dagarna har karaktiserats som bekymmerfria och med lagom dos av det som kan anses som bra saker! Således bra dagar!

Tisdagen inleddes med gymmet dit Chewbacca var medlurad. Han kom en timme för sent, drog i snöret tre gånger och skadade sig. Således den mest imponerande gyminsatsen någon i min omgivning gjort någonsin! :)

Efter det stod jag och vifta en med en flagga på ute i Ekeby. Olyckligtvis hade jag och huvuddomaren olika tolkningar av offsideregeln så han dissa mina offsidevinkningar flera gånger. Lyckligtvis var han i övrigt en trevlig prick så slapp kämpa emot impulsen att trycka ner flaggan i halsen på honom. Den impulsen har man annars känt några gånger i flaggviftarkarriären men eftersom det är ett synnerligen olämpligt sätt att agera så kan man inte lyda den. :)

Efter flaggviftandet fick vi utöver arvodet, bonus i form av korv och läsk. Chill!

Idag blev det en runda om solarieöarna! Var länge sen man trakasserade / charmade motsatt kön senast, och därför behövs en stekarbränna och en offensiv...

Idag har jag även klarat jag Fallout 3. Klarade spelet som en god karaktär som liknande mig själv utseendemässigt och räddade världen. Så nu är det bara att starta om en som en ond karaktär som liknar "Den onde" eller valfri exflickvän och förinta världen. Elementärt!

Efter denna spelbedrift bytte jag flaggan mot visselpipan och bevisade för Ramlösa FF-s Oldboyslag att jag har mina positiva stunder som domare. Med andra ord att det inte är lika kasst som i onsdags varje gång jag stiger in på en svartklädd på plan med en visselpipa i näven!

Avslutningsvis har Champions League avnjutits i HAIS klubbstuga. Barcelona spöa de blekfeta britterna vilket är ett plus!
Det bjöds på gratis läsk, hamburgare och Chips, också det en förhöjare av min kväll. Någon la alla tomma chipspåsar  och läskflaskor bredvid min plats i soffan så jag fick en del glirningar för hur tjock jag är --> Äkta fotbollslagmoral! ;)

// Mastern

Magisteruppsats inlämnad och dåliga lotter...

Igår fick jag Backslickvampyren och Stridsyxan äntligen inlämnat vår magisteruppsats. Vore väl lögn att påstå att den är något mästerverk men förhoppningsvis tycker inte examinatorn att den är totalt ointressant. För den som vill läsa eländet så är länken följande  klicka sen på löpnummer 1406.

Efter att ha skrivit färdigt uppsatsen gick jag till puben, Drack en öl och såg HIF vinna över Örgryte. Två positiva saker på samma dag således.. Så när jag kom hem och såg att konsum hade en deal om att köpa fyra lotter och få den femte på köpet, så insåg jag att det kanske var min dag i dag... fem nitlotter senare visa det sig vara annorledes!

// Mastern

ful match och usel domarinsats...

Idag var det dags för B-lagsmatch mellan HAIS och Kågeröd.. En synnerligen usel historia.. Sämst på plan var domaren som var bland de sämsta jag sett på år och dagar. Utan en vettig domare blev det högvis med kapningar och skador. Värsta exemplet var när en Kågerödspelare  hoppade rätt i i vår målvakt för att skada honom så målvakten fick hjärnskakning. Då verka det först som att pajasen med pipan inte tänkte blåsa alls, men till slut ändrade han sig och kosta på sig att ge Kågerödspelaren en varning. Ska döma tillsammans med dagen pajas om några veckor, då ska jag allt ta upp vad jag tycker om hans insats idag. Erkänner han att den var kass så är det okej, eftersom alla kan ha en dålig dag, men tycker han själv att insatsen var bra så ska han fan inte vara i närheten av en visselpipa egentligen!

Hur som helst! Matchen slutade 1-1.. Bäst i HAIS var mittbacksparet. Min egen insats var okej men sannerligen inte mer. Sprang med runt å småhaltade större delen av matchen efter att ha råkat sparka rätt upp mot en motståndares dobbar! Ingen höjdarupplevelse direkt!

// Mastern

pinsam sträckning och misslyckad jakt..

i torsdags morse vaknade jag upp med den lagom behagliga smärtan av en sträckt vad. Som "fotbollsspelare" har man varit med om den smärtan några gånger eftersom en sträckt vad av någon anledning inte börjar värka förrän på natten.. Men orsaken denna gången var pinsam, måste ha lyckats sträcka mig när jag dömde en oldboysmatch. Sicket fysfenomen man är ibland!

De senaste dagarna har det varit med mina mått frenetiskt skolarbete! Måste ju få färdigt den jävla uppsatsen på ett sätt som får läraren att godkänna den. Idag slog jag något slags rekord i improduktivitet så till den milda grad att till och med mina gruppmedlemmar uppmärksamma det hela.. Kort och gott lyckades jag sitta tiden mellan 10-15 utan att tänka en enda produktiv tanke, eller för den delen särskilt många tankar överhuvudtaget.


Bakgrunden till tröttheten var att jag i sällskap med Finnen igårkväll försökte hitta de två imaginära karaktärerna "Den Arga Nunnan" och "Den Keltiske Jesus".. Trots att jag besökte allsköns platser mellan himmel och helvete i min fantasi dök de två lirarna inte upp! Ett jävla sätt!

// Mastern

Citat

Tar med ett citat från Backslickvampyren!

"Att vara nykter på krogen är lika olämpligt som att vara full på jobbet!"



// Mastern

Det var inte min dag idag, heller..

Denna dagen har inte varit någon succé!

Först var det dags för sista handledningen innan inlämning av D-uppsatsen. Handledarens slutkläm kan sammanfattas med kommentarerna "Inte det minsta intressant" och "Tar inte upp något vettigt".. Förvisso kan denna beskrivning anses stämma överens med åtminstone 80 procent av alla uppsatser som skrivs, men eftersom fanskapet helst bör godkänna eländet om två veckor så är det inte alls bra!

Sen var det dags å döma fotboll på kvällen. En oldboysmatch mellan Ramlösa och Höganäs.. Var helt jävla off hela matchen och dömde tokfel gång på gång. Lyckligtvis var det inte särskilt starka känslor hos lagen så de skaka mest på huvudet åt galenskaperna. Tur det i alla fall.. Vore mindre kul att döma en avgörande match en dag man inte alls kommer in i matchen!

PÅ hemvägen stack jag in om till Baloo och kollade på  "Patrioten" eftersom han ändå bor på vägen mellan mig och Ättekulla IP. Kvällen avslutades med att jag testade GPS funktionen på min nya mobil. Enligt den var sträckan mellan mig och Baloo 4,5 kilometer och jag avverkade sträckan på 13 minuter. En jämförelse med Hitta.se avslöjade att sträckan var 4,3 kilometer och med andra ord fungerar GPS-en utmärkt. Chill!

// Mastern

man måste lära de unga!

Efter den miserabla matchen tidigare idag, fick jag en förfrågan av Den Glöttige Plastfäktaren (DGP, årets lökigaste namn, men han fick välja själv) om jag  inte kunde dyka upp och ta en grogg och röka vattenpipa hos honom och en bunke av juniorspelarna i HAIS. Han utlovade även snygga brudar av sin egen årgång! Mumma för Mastern således!

Någon skulle kunna framföra åsikten att den som hänger med en bunke 91 or å dricker grogg en söndagskväll har en skruv lös, men å andra sidan hänvisar jag till hur viktigt det är att följa ungdomens utveckling samtidigt som det egna barnasinnet behålls!

Givetvis dök där inte upp några snygga brudar, så de små 91orna fick istället för se ett smakprov på min charm, höra mina mest dumdryga anekdoter oftast med väldigt sexistisk underton. Jag fick höra deras också, vissa var bra, men inget guldkorn som måste nämnas.:)

Då en vacker kvinnovarelse eller två aldrig skadar att ha närvarande så fick jag i uppdrag av DGP att fixa dit kvinnor (Egentligen sa han snarare åt mig att ge fan i å ringa folk från hans telefon, men han tog ju inte tillbaka telefonen, och resten av de närvarande uppskattade min tappra insats)

Ska sanningen fram gick detta käpprätt åt skogen eller ungefär lika bra som min telefonförsäljarekarriär sommaren 2005. Pallade ju inte att lova guld å gröna skogar utan samtalen lät ungefär så här "Hej det är Mastern jag ringer på uppdrag av *DGPs namn* vad gör du ikväll? *paus* Ja vi sitter 5 lökiga killar och en tjej, röker vattenpipa å dricker grogg, sugen å komma över och komma flera gånger?" Dessa samtal var mellan 21 och 22 en söndagskväll. Finn fem fel i konceptet!

Som hämnd snodde de min mobil med samma tveksamma syfte! Lyckligtvis har jag inte pallat föra över så många nummer till kvinnor ännu! Fick dock ingripa när de ringde min chef, så att inga katastrofala konsekvenser skulle ske! Har till exempel hört rykten om att ringa chefen 3 på natten och säga att man är för full för att jobba dagen efter, är dåligt för anställningstryggheten!

Till slut lyckades de små pojkarna få en kvinnovarelse från min mobillista att svara.. Killen som ville bli kallad för Lillmastern som en tribut till undertecknad kom med följande klockrena samtal! "Jag hör dåligt är du i källaren? Jag sa jag hör dåligt, har din farsa låst in dig i källaren, ska vi komma å rädda dig?" För den som undrar är det inget bra sätt att fixa ragg!

Summa summarum: En chill kväll, alltid kul att vara ett föredöme/avskräckande exempel för ungdomen!

// Mastern

Ingen succé för HAIS idag!

Efter för lite sömn och en smärre bakfylla var det dags för B-lagsmatch borta mot Kullavägen på Norrelyckan. Solen värmde skönt så bara av att komma ut i den försvann det mesta av den lilla bakfylla jag hade.  Sen kom jag till Norrlyckan och med ens kände jag mig som en medlem i valfri nykterhetsförening. För på golvet i omklädningsrummet låg en lagkamrat helt utslagen och luktade som en uteliggare. I bagaget hade han med sig den bäste karatefylla anekdoten jag hört på länge!

I korthet hade han varit på inflyttningsfest ute i Rydebäck hos sin arbetskamrat. Så hade han spottat på golvet och försökta hångla upp värdinnan framför ögonen på hennes pojkvän. Efter det hade han blivit utslängd och hade fetaste minusluckorna, men hem kom han på något sätt. En gissning är att han har viss ångest inför jobbet i morgon?  :)

Hur gick matchen då? Kasst! Laget insats: Kass! Min egen insats: Kass!

För att vidare definiera beskriva min egen insats så var ljuspunkten mina inkast. Försvarsspelet var okej.. Passningspelet var bedrövligt! Tror inte jag lyckades med att slå en vettig passning på 90 minuter och det måste ändå var någon form av negativt rekord.

Sämst av alla var dock de som inte dök upp! Är man uttagen till match ska man fan se till att dyka upp. Är det 30 man på träningarna innebär det att en del inte kommer med i lagen, å då ska ett fanskap som hellre super ner sig till den grad att de inte giter dyka upp till matchen inte ta upp plats för folk som vill spela! Även riktigt illa att som en spelare bara tappa humöret i 89e minuten och komma farande med ett mordförsök till glidtackling för att få ett synnerligen rättfärdigt rött kort!

// Mastern

vendettor, oväntade SMS och nya bekantskaper...

Idag fick jag på tydligast önskvärd bekräftat att GC-s vendetta mot mig inte bara var ett utspel utan fullt konkret menat! I såna lägen finns det bara en sak att göra! Så härmed proklamerar jag Vendetta mot GC och tänker ingalunda vidta några diplomatiska åtgärder för att avbryta konflikten!

Eftersom det sannerligen inte är något vendetta som är värt att fokusera på eller som kräver några direkta åtgärder ägnade jag aftonen åt mer konstruktiva saker och stiftade nya bekantskaper istället. Stack nämligen hem till några som spelar Stampusinnebandy och kollade Schlager och lirade Guitar Hero World tour. Konstateras kan att svaga groggar med Cola och Kapten Morgans onda ande rinner ljuvligt ner för strupen samt att det är bättre jag håller plastgitarren än metallmikrofonen eftersom jag är usel på att sjunga men hyfsad på plastgitarr. I det stora hela en soft kväll, ingen nämnd ingen glömd!

Slutligen mottog följande SMS från Dumskallen "Hellu jag är din stad ikväll hoppas vi ses ;)" Med tanke på hennes senaste bedrifter så kan det SMS-et förpassas till kategorin olösta mysterier!

// Mastern


Ingen flaska men dock en bläckfisk!

Dagen kan sammanfattas med att jag var i skolan för att skriva D-uppsats.. Den börjar närma sig fullföljandet men det är bara en sak som stör mig, att det känns som en jävla rundgång att läsa den, istället för att ta upp nya saker så ältas samma saker gång på gång. Förhoppningsvis anses den lysande så vi får stipendier av skolan, men mer troligt är att vi precis blir godkända och uppsatsen auktioneras ut som botemedel mot sömnlöshet.

Efter skolan mötte jag farsan i tennis.. Tennisen blev en defilering i min favör.. 6-0 6-1 6-0 fick fadern på nöten med och det kan han verkligen inte vara nöjd med.

Sen ville jag dejta flaskan och trakassera min omgivning, men ingen verkade så jävla sugen så istället kom Chewbacca förbi och vi lirade dataspel å snacka skit. Kom på att det var matdags och begav oss till Netto för att hitta något att äta! Där såg vi att de sålde bläckfiskfiléer och hamna i en diskussion hurvuvida det går att äta eller inte. Chewie menade att så var fallet å köpte paketet. En timme senare tog jag den första och sista tuggan av eländet och kom fram  till  att det inte gick att äta. Chewie ville tvunget bevisa motsatsen och fick äta rubbet av den slemmiga maten istället bara för sakens skull.. Stackare! :)

Slutsats om kvällen: Det är roligare att ta till flaskan än att äta bläckfisk!

// Mastern

Nytt grafikkort och lättdömd match.

Idag så satt Chewie in ett av sina gamla grafikkort i min databurk. Vad jag förstod det som var det nästan nytt och han lånade ut det tills han kom på hur han skulle bära sig åt för att få sina dator att fungera med dubbla grafikkort. Passade på å lira Fallout 3 för att fira, å det var nice, så för min del får han gärna dröja med att komma på hur han kör dubbla grafikkort i sin egen dator!

Sen bara det av till Laröd för att döma en P15 match.. De var precis som det skulle vara att döma, lite kamp, lite smågnäll och efter matchen var alla nöjda och glada och man fick en kaffe och en korv på köpet.. Fint!

Sen ringde jag Chewie med avsikten att bjuda honom på en halv kebabrulle. olyckligtvis var han sen till pizzerian och den halva kebabrullen som tänkt ge bort kallade lockande på mig, så hela slank ner. Konsekvensen var att jag åt för mycket och fick ont i magen och Chewbacca fick vara hungrig... Så illa det kan gå när folk är 20 minuter sena..:)

// Mastern

En oväntat storseger

Idag var det dags för B-lagsmatch.. HAIS mot Bårslöv.. På förhand såg det ut som en svår uppgift då vårt A-lag ligger i sexan och deras i fyran, men förhandstipsen är inte alltid någonting att bry sig om. Vi vann matchen med 7-2! Sjukt gott.. Noterbart är att vi slapp spela på leråkern och istället fick spela på plastmattan, vissa gnällde före matchen men ingen var missnöjd med bytet efteråt!  För egen del gjorde jag en sämre insats än förra veckan men det kan man bjuda på.

Nedan följer en summering av min egen insats, för en matchrapport konsultera någon annan källa som är bättre på att skriva sådana.

minut 30-45 inbytt som vänsterytter.. Slog några bra genomskärare som var värda ett bättre öde än att blåsas av för offside!

minut 45-60 spelade vänsterback: hade inte mycket att göra men skötte det jag skulle göra

minut 60-70 spelade högerback: se ovan

minut 70-80 spelare nummer 6 i Bårslöv vaknade till liv och rullade upp mig totalt flera gånger.. Tredje gången gillt fick tränaren nog och bytte ut mig, varpå den inbytte högerbacken fick det tveksamma nöjet att också bli upprullad..

Till mitt försvar kan sägas att jag efter matchen fick information om att nummer 6 i Bårslöv hade varit en av de största talanger i sin årskull fram till att han hittade flaskan, så finns ju enklare motståndare att möta i en mot en situationer!


Övriga händelser värda att nämna:

  • Ska testa att köra en kreationperiod för å se om myten innehåller ett korn av sanningen.. Låter för bra för att vara sant att man skulle bli bättre tränade bara för att man dricker någon äcklig sörja när man tränar i några veckor, men finns värre saker att testa!
  • Blev konsulterad som relationsexpert via MSN igår.  För den som känner mig framstår detta som ett udda val, ungefär som att anställa Adolf Hitler som fredsmäklare, men för de som har testat har det ofta visat sig vara ett framgångskoncept! Framtiden får utvisa hur det går denna gången!
// Mastern

Direktören strikes twice, practical jokes, korkad kapning.

Direktören är tydligen inne i en tung suparperiod för både i torsdags och i natt kom han fram till att han ville höra mina historier fyra på morgonen. När jag ligger å sover fyra på morgonen har jag dock inte alltför mycket att säga så det är en dålig lösning för båda parter!

I fredags kväll utsatte Rock Star mig för vad som kan tänkas vara året practical joke. Sjukt underhållande var det, men den goda herren ville att jag skulle sekretessbelägga skämtet, eventuellt för att han ska testa det på någon annan också?

Idag har jag dömt fotboll ute i Ekeby. En oldboysmatch 11 på morgonen. Handen på hjärtat kan jag inte tänka mig en sämre match, plats och tidpunkt att döma en match men det får vara som det är. Matchen händelse var annars när en spelare rundar målvakten och är fri med öppet mål. Då tokkapade målvakten honom och målchansutvisningen och straffen var solklar. Det dumma i det hela var dock att målvakten lyckades få hjärnskakning på kuppen, så det måste svidit dubbel att både åka ut och få en hjärnskakning..:)

// Mastern

En kort monolog!

Hade tänkt skriva en lång monolog idag, men så visa det sig att den empiri jag hade skrivit till uppsatsen idag inte hade sparats (1½ sida), så fick skriva om den istället! Lite störigt men jag överlever.. Övriga händelser

  • Var på Haket idag och blev förundrad när jag såg en tjomme som hade köpt in egen pizza till sin tvååriga dotter. Varför betala 69 spänn för något å slänga tre fjärdedelar?
  • Hittade nästan en mobil jag ville ha, när jag spanade mobiler att få på köpet när jag förlänger mitt mobilabonnemang. Dock fanns modellen bara kvar i lila och inte i svart, så bad säljaren i Telenorbutiken att slå mig en signal när mobilen fanns i svart igen!
  • Fotbollsträningen idag var inriktad på att dribbla av varandra och annan teknik. Enda gången jag framstår som teknisk är när jag dribblar upp Chewie på läktaren (i klartext slår bollen bredvid och springer) men nu var klassen på motståndet bättre så det gick åt skogen. Lyckligtvis insåg coach att en ytterback i reservlagsserien inte behöver vara en teknisk virtuos så blev uttagen till måndagens match ändå! Soft!
// Mastern

förlust men ändå vinst..

I afton försökte jag omvända Baloo till att förstå och uppskatta idrott. Det gjorde jag genom att ringa hit honom och ha en streamad match med Champions League på datorn och en VM match i käppakrig på Teven... Maximal exponering helt enkelt!

Gällande matchen hade jag satsat en hundring på Barcelona efter att ha sett deras bländande uppvisning i el classico! Det sket sig kraftig då Chelsea gjorde mål i nionde minuten och sen ställde upp köttmuren framför eget mål! Men fotbollsgudarna ville ge alla fotbollsälskare lite glädje denna kväll när Barcelona sköt in ett mål på stopptid , fixade 1-1 och därmed gick vidare på bortamål! ingen vinst för mig men skönt ändå.

I vanliga fall tycker jag det är sjukt plastigt att hålla på å tjata om ett lag och låtsas vara en fan som alla gör när man saknar all form av naturlig koppling till laget, men i fallet Chelsea tycker jag gott det är värt att göra ett undantag i negativ bemärkelse. För ett lag som ägs av en slibbig maffiaryss som pumpar in hur mycket som helst, och det enda de gör är att köpa in en bunke fotbollsmördare och ställa upp köttmur, jag ett sånt lag förtjänar ingen framgång!

De var allt

// Mastern

Vem fan behöver Big brother?

Jag har väldigt svårt att förstå behovet av diverse tråkiga dokussåpor i detta land? Ja menar vi lever ju mitt ibland dem!

Ena veckan är det nåt gammalt ligg som sprider falska rykten om att man gjort dem på smällen, nästa vecka är folk som säger upp all kontakt av en bölig orsak!

Gemensamma nämnaren är kvinnor!

Dessa jävla varelser, om det åtminstone kunde sett ut som i Slitzkalendern då hade kunnat vara värt besväret men inte fan är det så bra!

Därför ska jag gå i celibat en månad eller två! Det vilar levern och får lugn på dokussåpan samtidigt som ingen kan säga något om det dåliga skyttet!

// Mastern

Frustrerande förlust och HIF vinst..

Efter två matchers petning var det återigen dags att spela för HAIS blåvita färger! Match mellan HAIS och Makedoniska FF.. Började som väntat på bänken men efter 30 minuter var det dags att komma in på plan som högerback.

Sista kvarten i första halvlek gjorde jag en minst sagt svag insats! Detta berodde dock på att jag inte hade instruerats om att vi hade bytt spelsystem sen sist vi spelade. Är van vid att spela 4-4-2 och då går ytterbackarna in i mitten samtidigt som yttermittfältarna springer ner för att täcka kanterna. Nu spela vi dock 4-3-3 idag och då var meningen att mittfältarna skulle springa in i mitten och jag som ytterback skulle täcka kanten hela tiden.

I andra halvlek hade jag kopplat min uppgift och då gick det bättre. Olyckligtvis var matchen avgjord till vår nackdel redan en kvart in på andra halvlek. För målvakten som hade varit riktigt bra i första halvlek gjorde två tavlor och matchen var körd (1-3 släpper in en lobb från halva planen fastän han nästan står på mållinjen, 1-4 sparka hål i luften när han skulle rensa en boll, så motståndaren kom sopren med öppet mål)

Mot slutet av matchen gjorde jag mina bästa prestation för dagen när jag pressade en motståndare ända upp i hans eget straffområde, snodde bollen och fick fram den till en medspelare som inte gjorde något misstag.

Summering: började dåligt men spelade upp mig kraftigt i andra. Hade massvis med energi och revanschlusta och sprang som en duracellkanin olyckligtvis fick jag begränsad utdelning men var ändå min klart bästa match för året. Ödets ironi dock att göra sin bästa match för året i en förlustmatch, för då är det ju knappast något som tränaren eller någon annan uppmärksammar.

Slutresultat

HAIS 3 - Makedoniska 5

Idag vann för övrigt De rödblå hjältarna mot de ljusblå asen! Såg inte matchen men en rolig insikt är HIF-fansen hyllar domaren som "den bästa domarinsatsen någonsin på Olympia"  medan medan MFF-fansen beskriver det hela som skandalöst dåligt. Svårt att göra alla nöjda, men skönt att Martin Hansson beslöt sig för att göra HIF nöjda!

Slutligen hamna jag hos Chewie fast jag hade tänkt att låta hans stackars fruga slippa mig några dagar. :) var å käka kebab med farsan på Babylon och kom på att jag behövde låna hans datakabel till mobilen. Då kom han på att han behövde hjälp med att slänga ut lite skräp efter att först ha skruvit ihop en bokhylla. Det verkade ta en oändlig tid så jag blev på monologhumör! Olyckligtvis var varken Chewie eller CR det minsta intresserade så fick föra monologen i mitt huvud istället för verbalt! Hade jag däremot varit Tysk så hade jag säkerligen fört en tvåtimmars monolog i alla fall, men eftersom jag hatar när folk för oändliga monologer som jag inte vill lyssna på (Vissa monologer är dock chill att lyssna på, då kan man bara luta sig bakåt å se glad ut) och helst av allt vill slå dem med en klubba i huvudet, så är det dumt att plåga sin omgivning i onödan!

Slutligen ville Rock Star att jag skulle stå för ett drogliberalt statement mot ett antidrogpropagandaprogram på TV4. Det löd som följer!

Håller med Source om att fritt droganvändande (givetvis inom vissa gränser) borde vara en mänsklig rättighet. Det måste finnas konsekvens i orsak sambandsbestraffningen. Ska man straffa alla som gör något självdestruktiv borde det rimligtvis vara olagligt att vara överviktig, sitta uppe för länge om nätterna, idka fri sexualitet och så vidare i all oändlighet. Om människor skadar sig själva genom att missbruka (till skillnad från brukar) droger, så behöver de givetvis hjälp istället för ett fängelsestraff! Legalisera allt, gör vetenskapliga tester som visar på farligheten och inför sen ett statligt monopol på drogförsäljningen där priset sätts i relation till skadan drogen gör. På så sätt kan marknaden regleras och drogers påverkan på folkhälsan finansiera sig själv!

// Mastern

jättelik kebab, svettig jakt, klockren uttagning

Idag kände jag för att ta reda på om ryktet om Pizzeria Palermos jättelika kebabrullar stämde. Det gjorde det, men det var långt ifrån den godaste kebaben jag ätit. Å andra sidan var det även långt ifrån den äckligaste så det var helt okej.

Sen var det dags för Stampusinnebandy. Där var en massa folk borta för att spana VM i käppakrig, så blev 3 mot 3 matcher. Det gick okej, men jag ångrade att jag ätit en så stor kebab innan.

Slutligen vill jag glädja alla HAIS fans att jag i morgon går att skåda i HAIS färger igen i B-lagsmatchen mot Makedoniska. Efter två raka petningar är det dags å försöka revanschera sig!

// Mastern

Dömande med DSP, fysfenomen på fotbollsplan, oinspirerat Cardinalbesök..

Idag så var jag AD åt DSP ute på en match i Ekeby, en match mellan Ekeby och Kropp. De var faktiskt chill, samspelet funkade fint och DSP gjorde i mitt tycke en bra insats. Att var AD (linjedomare) kan annars vara en riktig plåga. Det är det de gånger man assisterar en högdragen fisförnäm wannabe elitdomare. Denna kategori av huvuddomare brukar ägna pausen åt att gnälla åt saker som "Du stod en halvmeter fel i den situationen" "Du får aldrig se uttråkad ut!" osv. Då brukar de få svaret "Jaha tycker du det?"  medan ens inre önskan är att trycka ner den jävla flaggan i halsen på fanskapet och sen ge vederbörande en saftig tandläkarräkning!

Matchen då? ja Ekeby vann med 3-1 efter att Kropp fått tre man utvisade och resterande åtta varnade typ. Trots detta kortviftande så var domarinsatsen stabil. Själv slog jag personbästa genom att dela ut två gula kort som assisterande! Det har aldrig hänt förrut! Givetvis hyllade Ekeby domarinsatsen efteråt, men nämnvärt var att Kropp inte ens grät ut efter matchen. Det är stort att kunna erkänna att man felat!

Sen var det dags för fotboll med gänget. Uppenbarligen så är hälsosituationen hos umgängeskretsen katastrofal, för krämporna duggade tätt bland undanflykterna! Nåja vi blev fem sammanlagt. Ett gäng bestående av: Mastern, Fadern, Brodern Chewie och Rock Star. För att få någorlunda jämn nivå så fick jag alltid spela i tvåmannalaget och möta tremannalaget. Jag förlorade den första matchen och vann de två sista. Udda nog vann jag sista matchen stort för att motståndarlaget var uttröttade. Det är stort av mig att trötta ut tre personer på egen hand! Jag måste verkligen vara gängets fysfenomen!

Sen stack vi till en frisörsalong som hade invigning där CR hade fått jobb. Bland fjollor som diskuterar frisyrer kände jag mig fett malplacerad, men där var gratis mat och gratis mousserat vin, så jag mådde inte helt oävet! Efter det bar av till CR för att äta lax å spana El Clasico! Då fick Chewie för sig att han ville supa ner sig och började hetsa mig och Rock Star på jägermeistershotrace. Jag hade noll sug och avböjde att delta. Men för Rock Star vars hitline varit "Jägermeister är bättre än kärlek" kunde såklart inte motstå denna utmaning! Ett antal timmar senare ville Rock Star ha med gänget till Cardan. Chewie verka sugen men var tvungen å toffla istället. Jag var tämligen nykter oinspirerad och mer sugen på att spana Miami Vice eller skriva blogg (där det sistnämnda blev det verkliga utfallet). Men vår Rockstjärnvän hade abnormt stort danssug, så han locka mig med betala min entré mot att jag följde med som han högst oinspirerade sidekick! Teven/ bloggen kan ju alltid vänta konstatera jag och följde med till Cardan för att konstatera att nattklubbsbesök med noll inspiration verkligen är pengar i sjön så stack hem till datorn istället. Mig veterligen är Rock Star kvar på golvet alltjämt, och förhoppningsvis fixar han ragg åt oss båda.;)

Men summan av kardemumman är, att om man är på sånt fett festsug som han tydligen var ikväll, så är det bättre att dra ut själv än att tjata med någon oinspirerad vän som tillför noll!. Jag har faktiskt dragit ut själv några gånger i mitt liv och det är faktiskt underskattat, för är man på riktigt festhumör så är man kontaktskapande och trevlig som fan, vilket gör att man stiftar bekantskaper under kvällen!

Slutligen lär CR snart slå på mig. För för andra gången råka jag småklänga på en fräsch väninna hon hade med sig på en fest med föga framgång. "Den lycklige" för ikväll var från Danmark och eftersom jag inte förstod mycket av vad hon sa konstaterade jag att det bästa sättet för mig att ta reda på om hon ville att jag skulle sabba hennes sexuella drömmar, var att söka lättare fysik kontakt. Hon verkade inte sugen på att förstöra sina drömmar, men å andra sidan verka hon inte vilja slå mig heller. :) Sist det begav sig var det värre. Då beskyldes jag för att ha klängt på både "Den snygge nykteristen" och "Den snygge nykteristens"   väninna, vilket kan ge ett sliskigt och desperat intryck?! Jag vidhåller dock att det påstående var helt uppåt vägarna då jag ingalunda klängde på väninnan!

// Mastern


Dagens horoskop, vilken tolkning ska man välja?

I förmiddags var jag några timmar på stranden med Chewie.

Då passade han på att läsa upp dagens horoskop för mig "Du kommer att få erfara minst en besvikelse idag!"

Nu i efterhand kommer jag å tänka på två saker som horoskopet kan stämma in på

  1. Att jag jobba på Schenkersanstalten istället för att grilla lax. Var fett sugen på att äta grillad lax med CR-s specialkryddning idag.. istället blev det sot och damm på schenkersanstalt... ingen remarkabel besvikelse dock!
  2. Att mina sexdrömmar på sistone istället för att handla om  mig och en bunke superbabes har bestått av flashbacks från diverse faktiska ragg. Jag menar sin sak att verkligheten består av en rad tråkiga brudar som medför noll i glädje, stimulans och minnesvärdhet. Men när drömjävlarna inte förmår bättre är det skandal! Skärpning drömjävlar!
Med all tänkbar logik är alternativ 2 det mest rimliga!

Sen med tanke på att han också är vädur vore det kul å veta vilken som var hans stora besvikelse med dagen, men att ta reda på det får bli ett framtida projekt!

I morgon blir det middag hos föräldrarna istället för deltagande i kommunisttåg! En bra deal för alla inblandade parter!

// Mastern



RSS 2.0