En längre tripprapport!

Ja eftersom ni klickat er in hit så antar jag att ni vill ha en längre rapport av kvällens teman: Nu kör vi!

Closed eye visuals

  • Varje syratripps hallisar brukar börja med ett kraftigt ljussken från ett regnbågsspektra som gör det svårt att blunda, men blundar man inte ser man inte något, småstörigt men varar sällan särskilt länge. Sen följer det vanligtvis en massa sekvenser direkt hämtade från datorspel man spelat nyligen, som att hjärnan kalibreras för hallisar typ. I afton var det DOTA-sekvenser som stod för kalibreringen.
  • Big Bang och universum var ett övergripande tema reste i tiden både framåt och bakåt och såg universums födelse och död typ. Ibland zoomades bild i något enormt så att jag såg celler i min egen kropp och till med atomer. såg verkligheten ur både makro och mikroperspektiv helt enkelt
  • Vid en mängd tillfällen såg jag världen i olika spektran, Matrix var väl det som påminde mest men även vissa av de spektran som predatorn ser världen i i AVP 1 och 2 förekom. Matrixspektrat och den vanliga synen var helt klart dominerande spektrum.
  • Egomaxning: Såg mig själv som en stor ledare för massorna i både forntid, nutid och framtid. Detta manifesterades i forntiden med att jag stod på toppen av ett altare på ett berg och såg ett landskap med tidstypiska monument av mig och min storhet. I nutiden satt jag i ett penthouse på en skyskrapa medan jag i framtiden satt på ett rymdskepp. Uppenbarligen var jag en god ledare för massor såg upp till min som en gudomligt och inte som något att frukta
  • Egomaxning^2: från en ledare som ses som en gud, till en faktisk gud är steget inte så stort så satt i guds högteknologiska kommandocentral och kunde se och påverka varje människas enskilda öde, eller för den delen hela mänsklighetens efter tycke och behag (kommandocentralen hade zoomfunktion praktiskt nog)
  • Böleri: Såg mig själv böla samt även några tjejer som jag sårat böla på grund av mig. Klart mest framträdande var den exflickvän som i senare historiebeskrivning omskrivits till "Den otäcke" men va fan, är inte alltid världens lättaste sak att ha en sund relation baserad på ömsesidig respekt med sina tidigare älskarinnor...;)
  • Böleri^2 Såg en tjej som bölade så mycket så att hennes hjärta bokstavligt talat brast. Det blev rätt blodigt en stund där med andra ord!
  • Snygga och lättklädda utvikstjejer passerade förbi några gånger i olika sammanhang, hände aldrig något sexuellt dock. Attans!
  • Dagens flummigaste var den medeltidsliknande byn, befolkad av människoliknande delfiner.
  • Givetvis såg jag även en del landskapsbilder från olika delar av världen, ganska ointressanta så här efteråt dock.
Open eyed visuals:
  • Funderade ett tag om den sure, fete och fule kinesen var en hallis, konstaterade dock att så tråkig fantasi har jag inte utan den glädjedödaren fanns på riktigt
  • Kändes som att min toalettstol var arg på mig och ville ta en tugga när jag stod och ansträngde mig för att träffa rätt, så jag såg till att skynda mig tillbaka till sängen istället!
Övrigt:

Vill fortfarande sexa med någon under en syratripp. Helst ska den fysiska orgasmen infalla samtidigt som trippen slår hårdast. Att se in i ljuset och se diverse gudar flimmra förbi samtidigt som man får orgasm av sexet låter på pappret som en sjukt nice grej. Intresseanmälningar ta emot på MSN eller min mobil. Utseendet är av mindre betydelse eftersom vi troligtvis kommer blunda och befinna oss i våra fantasivärldar ändå.. ;) Den ende tjejen som var inne på MSN när jag nyktrat till, tyckte INTE att idéen lätt lockande. :S

// Mastern

Mastern recenserar: Droger


Jag har skrivit denna guide på Rock Stars begäran för att tillfredsställa hans önskan om att jag ska dela med mig av mina outsinliga kunskaper gällande droger jag någon gång på provat på: Drogerna är ordnade i bokstavsordning


2-DTP: Stimulant som enligt Pulverdrottningen och Internet skulle vara den mest potenta någonsin. Testade trippeldos utan någon som helst effekt. Slöseri med pengar


Butylone: Sämsta skiten någonsin: gjorde en lite småtrött och kåt.  Sen var man groteskt bakfull och trött i tre dagar efteråt, aldrig mer!


Cannabis: halva Sverige tjatar om att man ska legalisera denna smörja. Det är väl okej för mig men förstår inte vad som är så fantastisk med det. Går inte att blanda med alkohol för då ligger man och kalvar halva natten, i övrigt gör det bara en trött å seg. Bakfylla: tung


DPT: påverkar hörselsinnet så att musiken blir helt levande. Sen färdas man genom sina fantasier så att man i ena stunden befinner sig på en ranch i USA, för att nästa stund befinna sig flygande ute i universum. I fantasierna dyker det ofta upp diverse gudar och mytologiska tecken och samtal med döden och den keltiske Jesus förekommer också. Vidare får ibland se underbart vackra kvinnor på stränder samt känna en orgasmliknande känsla av vissa låtar Summa summarum : sjukt häftig någon gång ibland, inte för personer med svagt psyke då sådana tenderar att smeka toarullar och tro att en indian ska komma in och våldta dem. Bakfyllan är ganska tung: som en hård utekväll ungefär


DIPT: Som DPT fast pitchen på allt ljud sänks så att alla låtar, låter som att de kommer direkt ifrån helvetet. Detta påverkar fantasierna så att istället för att känna vällust och sköna stränder med vackra kvinnor, så får man en enkelbiljett ner till helvetet i fyra timmar med massvis med blod, tortyr och slem. Bakfylla: Mindre bakfylla än DPT men däremot ett jobbigt tinnituspip som sitter kvar ett bra tag. Eftersom läsaren förmodligen föredrar att resa runt i sina trevliga fantasier så köp DPT istället

Etanol (alkohol): en klassiker och den mest socialt accepterade drogen. Kan göra en glad, hatisk, kåt eller bölig beroende på omständigheter. Brukar para ihop en med fula ragg. Dyr på krogen, relativt billig att dricka hemma.


JWH-018: på egen hand gör det en glad och trött: Blandat med alkohol och MDPV gör det en hög som ett hus. Då det är ganska dyrt är det inte prisvärt i mitt tycke.


Koffein: Gör en piggare men bara till en viss gräns: Är man riktigt trött ger det en bara huvudvärk plus att man inte kan somna. Ger magknip och förstörd buk i stora kvantiteter. Ingen bakfylla, men kan däremot ge en ganska tung spänningshuvudvärk som abstinensbesvär. Bevisligen helt ofarlig i rimliga kvantiteter


Kolanutextrakt: Kostar samma som koffeintabletter, ger ungefär samma effekt fast utan magknipet vilket gör det lite bättre än koffein. Verkar även ha längre verkningstid. Rekommenderas då det är ett prisvärt och troligtvis helt ofarligt uppiggande alternativ.


Kokain: antingen fick jag för lite, eller så var det omständigheterna (inte jätteförtjust i att bli väckt sex på morgonen) men denna omtalade klassiker hade ingen större effekt på mig, och med tanke på hur olaglig den är, så är det tillräckligt incitament för att inte reta upp våra blåklädda vänner i onödan genom konsumtion. Gav dessutom en ganska kraftig spänningshuvudvärk dagarna efter


Kärlek: Stark drog som ger nyttjaren ett kraftig euforiskt rus, dock är skiten svåråtkomligt och abstinensen är ofta mycket värre och långvarigare än själva ruset vilket gör det till en tveksam drog att bli beroende av.


MDPV: Drog som är ganska meningslös för sig själv men bra att kombinera med alkohol. Beroende på dosering uppnår man olika effekt: 10 mg pigg 20-30 mg hög, 50 mg hög som ett hus. 10 mg har ingen bakfylla direkt, 30 mg gör att man inte kan sova. 50 mg gör att man inte kan sova, skakar som ett asplöv hela morgonen efter, samt förstör ens aptit i flera dagar. Alla Internetkällor avråder bestämt från doser över 30 mg men å andra sidan känner jag Rock Star som på fyllan lyckas övertyga oss båda om att han vet bättre. J Vidare gör 50 mg en kåt som en hamster och potent som en 90 åring.


Mephedrone: Uppfyller användaren med ett starkt euforiskt rus, användaren bokstavligen älskar livet och sina medmänniskor: Extremt empatogen vilket gör att man kan prata med vem som helst om vad som helst och fortfarande finna samtalet intressant. Ger den konstiga bieffekten att man bryr sig mer om sina medmänniskor än vad man bryr sig om sig själv. Den fysiska bakfyllan är småjobbig men inte värre än alkohol, däremot är skiten extremt starkt psykiskt beroende eftersom ruset är mycket kraftigare än det av drogen kärlek.


Methedrone: En laglig version av Mephedrone som uppkom efter att mephedrone blev olagligt. Har samma empatogena egenskaper som Mephedrone men ger inget direkt rus. Slutsats: en drog som gör att man börjar bry sig om sina medmänniskor men som inte ger en något eget rus, varför skulle man betala för något sådant?


N-ethyl-2c-b: hallucinogen drog med helt olika effekt beroende på person! Hade ingen effekt på mig, Finnen var helt väck och trodde han satt på en sandstrand, Chewie trodde att en arg nunna stod och skrek på honom. Slutligen stod Finnen och GC och höll hand på balkongen i flera timmar trots att det var mitt i vintern. Märkte inte av någon baksmälla, däremot var smaken det värsta jag någonsin varit med om, och det satt kvar en fet brännande slemklump i svalget en kvart efter intag.


Nikotin (tobak i olika former): helt meningslös drog som smakar skit och vars främsta fysiska effekt är hosta och yrsel. Hur folk kan bli beroende av en drog som inte ger något som helst positiva effekter?

// Mastern


RSS 2.0