Under stjärnhimlen..

I natt tog jag en lång promenad genom staden och begrundade stjärnhimlen... Vanligtvis hör inte detta till mina sysslor, men variation förnöjer...Tyckte dock det var lite synd då det är nästintill omöjligt att betrakta natthimlen ordentligt inne i en stad med alla ljuskällor som slår ut stjärnljuset... Sen blev jag jävligt sugen på att ligga i en bubbelpool och betrakta stjärnhimlen någon dag... Så om någon har en sådan att låna ut är jag idel öra.. (ingår kall cola, så är erbjudandet extra lockande)

I övrigt har jag lyckats med att jobba två dagar på schenkers i rad utan å bli bitter, det är stort och ett tecken på inre harmoni..

Även varit hemma hos föräldrarna och fixat så brorsan fick TV på sitt rum och lagat en datormus, man känner sig alltid lika sjukt teknisk varje gång man äntrar föräldrarnas hus i Gtorp och löser deras tekniska problem..

// Mastern

pajade lås och svar på kommentar...

Idag gjorde jag en föga efterlängtad gymcomeback... Chewbacca kollade konstigt på mig när jag föreslog gymmet nio på kvällen och ville inte alls följa med, men det är smällar man får ta..

Hursomhelst så verkade detta koncept jinxat för det första som hände var att jag låste in mina nycklar.. lyckligtvis hitta jag en nisse som jag kunde låna mobil av, så jag ringde supporten och fick reda på var de förvarade bultsaxen, så hänglåset gav snabbt vika... En tråkig timme senare var jag färdig vilket föranledde ett gympass höjdpunkt... Bastun!


Även fått in en kommentar på föregående blogginlägg från signaturen Upprörd läsare

"Mer info måste ju ges vid sådana här händelser! Bild är önskvärt. Varför inte en Kalender över alla "missar"?"

Svar: Den dagen jag har fått ligga med tolv överjordiskt vackra kvinnor, lovar jag att publicera en kalender!

// Mastern


Torkan bruten...

I fredags natt funderade jag på om torkan skulle bli lång, och vilka heliga syften jag skulle uppbringa om jag inte drevs av köttsliga lustar..

Igårkväll var det färdigfunderat... En tjej som kallade sig själv Mangon (och kallar man sig själv för ett så udda namn, så behöver jag ju inte komma på ett ännu mer krystat till bloggen) bjöd nämligen över sig själv... Lite lustigt i sammanhanget är annars...

Mangon: jag vill gärna träffa dig i veckan.
Mastern: Ja vi kan väl ta en fika eller något?
Mangon: Jag kommer hellre hem till dig och sover över!?
Mastern: Ja det går väl också bra...

Sen kan historien för all del göras längre med en massa bakgrundsfakta och sånt... men det känns inte så relevant å ta upp i nuläget..

Gratulationer till Mangon som med största sannolikhet utses till Miss Februari 2009, det är inte illa pinkat..;)

Ja då har man fått nuppat, då fattas bara Klassikern så kan detta bli en jävla bra vecka... till helgen får vi se om det blir klassikern eller plastgitarr..:)

// Mastern

Udda jobb och en plastig mästare...

På bodycontact fortsätter de udda jobberbjudandena att strömma in... Häromsisten var det någon som ville erbjuda mig jobb som Gigolo för fotfetischister... Mitt svar på denna förfrågan var "jo men visst, hittar du några kvinnor som är villiga att betala för att kyssa mina fötter, så kan jag väl leva med det".. Nu var det uppenbarligen mest män som var aktuella och då var ju jobbet föga intressant längre..

På tal om fotfetischistgigolos tycker jag att Direktören skulle satsa starkt på att bli det... Med den jävla odören som kommer från hans fötter, övertygar han nog en och annan att finns mer attraktiva saker än fötter att tända på... Annars hade en klockren tidningsrubrik varit "Fotfetischist avliden, av Direktörens fotsvett" ;)

På Stampusinnebandyn i söndags hade jag en killing spree och stänkte in mål så att mitt lag vann 8 matcher på raken (de vill säga 40 minuter, vi körde segraren står kvar) Efter dessa 8 matcher var vi halvt avlidna av bakfylla och allt, å vann inte många fler men ändå.. Fotbollen har däremot gått jävligt kasst på sistone.. men den gick å andra sidan bra ett tag i december.. så det varierar väl skulle jag tro..

Tydligen så får de flesta ont i benhinnorna av Laröds hiskeliga plastmatta! Tråkigt när det blir så, för man kan ju inte springa ordentligt när benhinnorna värker så det blir sämre tempo och intensitet än vad det blir på en vanlig gräsmatta.. men ja man kan inte få allt, och man slipper skrapa upp hela benet som man gör när man spelar på grus... Ajja förhoppningsvis blir de nya moderna plastmattorna färdiga vid olympiafältet snart, och då jävlar..

// Mastern

Baloos återkomst och dans till max...

För att kompensera den bristande gymträningen den senaste veckan slängde jag in dubbla pass innebandy i helgen.. Gick segrande ur båda dusterna, men den lördagens lir var mer speciellt eftersom det innehöll Baloos comeback på innebandyplan.. Särskilt Tomten var fascinerad av denna comeback och ägnade sig åt att föra en två timmars monolog med den comebackande björnen...

Tomtens orala diarre berodde troligtvis på det faktum att det första han gjorde när han dök upp hos mig var att öppna kylen och utropa "Får jag ta några klunkar sprit" med det givna svaret "Ge fan i min sprit unge" .. Varpå han tog flaskan och började klunka ändå... ja men va fan gör man åt sånt liksom?

Sen samlades jag, Baloo, Chewbacca och Rock Star hos mig... Ms Andersson hade utlovat kvinnliga förstärkningar men var "bakfull"...  De var helt okej ändå, även om det svårligen kan kallas för fest om fyra snubbar spelar TV-spel och smådricker (för mig var det en medveten strategi att dricka med måtta, för att undvika fyllebitterhet, den funkade alldeles utmärkt!)

Sen lite innan ett bar det av till Cardan där vi körde en inofficiell "vem orkar dansa längst?" tävling.. Chewbacca kastade in handduken vid 3 och stack hem, Baloo vid 4, jag vid halv 5 och slutligen Rock Star körde hela racet ut och var där tills stället stängde vid 5...

"Mirakel sker!" tänkte jag när en snygg brud började dansa med Baloo och hennes ännu snyggare polare dansade med mig... men icke...

end of transmission

// Mastern

udda förfrågningar, leveranser och misslyckat skobyte...

Ikväll fick jag en tämligen udda förfrågan... Det var en tjej som hade läst min beställningsdikt åt Direktören och ville beställa en åt sig själv. Eftersom det var hennes födelsedag och hon ville ha det som present så kunde jag inte gärna säga nej, men personligen tycker jag den som Direktören beställde blev vassare. (Som en bisats kan sägas att han inte ens använde den med motiveringen, att han hellre skrev något från hjärtat, och vissa detaljer inte stämde) Nåväl så här blev dagens poetiska arbetsinsats

20 år

Ser henne när hon längs strandkanten går
Solljuset glänser mot svettdroppe på hennes lår
Ett solljus som ger näring och helar alla vinterns sår.

För den som sett henne på jorden promenera,
Nöjer sig inte med lite utan vill ha mera,
Tänder en låga som hjärtat massera.

I 20 år har hon vandrat på denna jord,
Visat vägen både vad gäller handling och ord,
I sig själv är hon ett egenskapernas smörgåsbord.

Förhoppningsvis hon länge leva,
Och många av världens aspekter uppleva
Så hon sin omvärld kan fortsätta att beleva!

Idag fick jag även in två leveranser i min postlåda... Det ena var en pulsmätare som jag fick för att jag köpte några nummer av en tidning för en hundralapp... tidningen var tråkig men med tanke på att en pulsmätare kostar 500 spänn annars så är jag nöjd likväl.. Den andra leveransen var en låda med Listerine som jag fick gratis mot att jag delade ut några av flaskorna till mina vänner och skickade tillbaka det förfrankerade kuvertet med en enkät sen... Lätt fixat så får alla chansen å rensa flabben också..;)

Till dagens träning på Laröds plastmatta hade jag bytt skor från mina grässkor till mina grusskor, eftersom jag fick ont i benhinnorna av de förstnämnda... Någon märkbar förbättring blev det inte eftersom grusskorna gav mig skoskav istället, men va fan, shit happens

// Mastern

Mission Status Update: Ingen succé i Malmö!

Idag så begav jag mig av till Malmö stad på det som tidigare gick under rubriken "secret mission".. Hur hemligt någonting egentligen är när man offentliggör det dagens senare går att diskutera, men man måste köra med cliffhangers ibland...

Hur som helst huvuduppdraget var en uttagning som nakenmodell för RFSU-s kondomreklam.. Har ett visst sug efter att prova på modellande för å se hur det är så la upp mig på någon sådan sida... På grund av uppenbart otillräckligt utseende, hörde inte Gucci eller något annat prestigefyllt (som fyller plånboken med pengar och ger en kö av brudar efter sig) företag av sig..

Hur som helst i beslutsprocessen vägde jag de positiva bitarna (att få ha prövat på modellande i sitt liv och få 1500 spänn på kuppen) mot de negativa bitarna (den uppenbara förnedringen)

Eftersom jag inte direkt har något att dölja vägde ändå de positiva bitarna mest men jag beslöt från början att ha ett villkor... Att det jag inte skulle medverka på några jävla gaybilder.. Dels för det uppenbara obehag att posera naken med en bög, men framförallt för att förnedringen vore groteskt stor att framställas som bög på affischer på staden..

Själva intervjun nere i Malmö var väl inte så mycket att orda om... Inte var intervju som avslutas med att en bög fottar en naken för deras arkiv de får man leva med..En positiv överraskning var att jag fick mina resekostnader betalda (chill, det borde fler företag ta efter tycker jag, blir man kallad på intervju är det en dubbel skrevspark att betala en massa för tåget och inte få jobbet)

Så vad var då det negativa? Jo det tråkiga faktum att båda sidouppdragen blev inställda med den klassiska klyschan om tidsbrist... I ett fåtal fall rör det sig om faktiskt tidsbrist/upptagenhet men för det mesta är bortförklaringen synonym med att säga "Du är en person som jag inte umgås med förutom i yppersta nödfall". Det tråkigaste i kråksången är att man inte bara kan be motparten att dra åt helvete heller, man känner ibland begäret men samtidigt vet man att det inte finns något å vinna på ett sådant agerande, samtidigt som det kan vara felaktigt om upptagenheten skulle vara genuin..

Ajja livet är bitchigt...

// Mastern

Hemma från Dublin men ingen rapport...

Då är man återigen hemma från sin minisemester i Dublin... Oturligt nog fungerar inte min överföringskabel till mobilen så mitt uttänkta konceptet med en bunke bilder och mina kommentarer till dessa får kort och gott ligga på is i några dagar..

Men det kommer!

// Mastern

Den klyschiga poesin mästare strikes back!

Precis när läsaren hoppas på att slippa uppdateringar på några dagar, så kommer jag med ett inlägg till... Det var nämligen så att jag frågade Direktören om han hade skrivit någon alla hjärtans dag dikt till frugan i år. Då replikerade han, att han ansåg det vara min uppgift. Även om det rimliga i utlåtandet kan diskuteras tyckte jag det var lika bra att anta utmaningen eftersom jag är en mästare på att skriva klyschiga kärleksdikter på rim snabbt. Sen är det alltid mycket lättare att skriva en generell dikt än att skriva till en specifik person, eftersom man ställer högre krav på dikten om man vänder det till någon man verkligen tycker om.

Hur som helst, denna gick rekordsnabbt å skriva. Om det beror på att den är rekordklyschig och intetsägande eller på en oerhörd inre inspiration hos undertecknad överlåter jag åt läsaren att bedöma... Mycket nöje!

Lukten av ditt hår!

Tänker tillbaka på dagen vi möttes, det känns som igår
Ändå har du mitt liv förgyllt i flera år.
Alltjämt du mitt hjärta att klappa snabbare får.


Låg vid stranden och hörde vågorna mot strandkanten slå
Vid horisonten jag såg dig i solljuset stå.
Himlen och dina ögon delade en färg så besynnerligt blå!


I en värld fylld av besvikelser och svek.
Kände jag mig ofta ensam och vek.
Tills du kom och stärkte mig, med din kärlek!

Låg och tänkte på lukten av ditt hår
Ibland kändes saknaden i mitt hjärta svår
I skenet av stearinljuset fällde jag en ensam tår.


Till skillnad från trollkarlen behöver jag ingen hatt
För jag vet redan vad som är min största skatt
En natt med dig, under stjärnorna en sommarnatt!


Till dig kan jag i drömmarna fara,
När jag från omvärlden själv vill vara.
Och känna att jag hör till de lyckligas skara.


Jag hoppas att min kärlek dig behagar,
Ty jag är inte den som klagar
Om den varar resten av mina dagar!


*Masterns namn* 2009-02-15

// Mastern

Ett kryss på listan eller en genuin upplevelse...

I morgon bär det av till Dublin med morsan och brorsan... Kommer denna resa generera en genuin upplevelse eller enbart medför ett kryss till på listan över städer och länder jag besökt? Om några dagar får vi svaret...

I övrigt kan sägas att visa saker känns rätt tidlösa, eller tid och med går i fel riktning... Igår ladda vi ner Baldurs Gate: Dark Alliance som jag och Chewie spela i en cirka 7 timmar och hann klara cirka en tredjedel av... Men redan 2006 satt jag och Draken och spela igenom hela Baldurs Gate: Dark Alliance 2.. Utveckling åt fel håll med andra ord..

Under dagens fotbollsträning så var de flesta fruktansvärt slöa och dåliga, och sorgligt nog var jag inget undantag... Sen råkade jag stämpla en kille på träningen så han lacka ur och försökte skjuta ner mig (jag hann ducka).. I omklädningsrummet efteråt såg jag ett lagom mysigt sår på hans fot vilket gav mig full förståelse för hans vrede..

En sak jag inte förstår är annars varför man blir så jävla trött efter en träning mitt på dagen.. Tycker man känner sig sömnigare och tröttare efter en träning mitt på dagen än vad man gör efter en träning på kvällen.. Dock blev det ingen tupplur idag, eftersom morsan fyllde år, så släpade mig dit, åt och träffade syskonen istället!

Rapport om Dublin kommer om några dagar.. Håll tillgodo!

// Mastern

Cykeldoktorn: Ett oseriöst pajasföretag...

Det visade sig till slut att ingen hade luftat min cykel men att det däremot hade varit ett så litet hål så att det tog dagar för däcket att tömmas...

Så då var jag tvungen att laga eländet och hade två alternativ..

laga själv: 50 kronor en viss arbetsinsats... Nackdelen med det alternativet är att jag inte när någon höjdare på att laga punkteringar, så risken hade funnits att det hade pajat direkt och jag göra om det och förlorad mer pengar och fått en jävla frustration på köpet

Laga i cykelaffär: När jag frågade skulle det kosta 160 spänn och då skulle det bli vettigt gjort.. så jag slog till..

När jag skulle hämta ut cykeln idag, ville de jävla tomtarna på Cykeldoktorn ha 235 spänn... 200 för att byta slangen och 35 för nåt jävla gummiinslag... När jag fråga vad det var för något så svara expediten svävande om att det var något som skulle skydda slangen från punkteringar.. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag hade inte beställt det...

Till slut fick jag ner summan i 195 (160+35) eftersom till och med expediten insåg det orimliga i att ta mer betalt för ett arbete än vad som hade sagts dagen innan... Men fortfarande dålig stil att försöka en massa trams och ta betalt för saker som man inte ombetts göra, så anlita inte Cykeldoktorn!

Lyckligtvis för Cykeldoktorn har bloggen för få läsare för att denna negativa publicitet ska påverka deras omsättning.. men vore gott om de försökte någon liknande dumhet mot stans mest lästa blogg och trillade dit på den dåliga publiciteten.. :)

// Mastern

Masterns tjänster uthyres..

Läste i aftonhoran om en kille som hyrde ut sig själv som dejt på alla hjärtans dag... 500 spänn i timmen skulle han ha för besväret... För att inte verka som allt för slampig betona han i artikeln att han enbart en dans och en kram...

Jag ska här överbjuda denna garanti... Om en fräsch kvinna i lagom ålder pröjsar mig 500 spänn i timmen för en dejt ger jag sexgaranti och allt (som en gratis bonus för att inte bryta som sexköpslagen)  Om en gammal kärring eller en bög är sugen att pröjsa 500 i timmen för mitt sällskap så garanterar jag å andra sidan inte mer än den jävla dansen...

På tal om sexköp så registerade jag mig på bodycontact tidigiare idag, på Chewbaccas och Baloos rekommendation... Det första som hände var att en gammal bög ville köpa sex... Verkar vara en jävla lovande sida... Baloo meddelade senare att han hade avregisterat sig igen, eftersom det bara var bögar som ville köpa sex, eller gamla kärringar som ville ha det gratis, som hörde av sig till honom, så sannolikheten för succé är låg..

// Mastern
 

Arbete och resor...

Igår var det dags för oinspirerande lådplockning igen... Jävligt oinspirerande men det glädjande i kråksången är att det genererar pengar.. En sak störde mig dock... När jag frågade om det fanns arbetspass även idag så svara det "Det vet vi inte men var beredd på att vi ringer" .. Så jävla störigt när man inte vet vilket, vaknar man tidigt på morgon som av någon automatisk inställning och så får man inte ens betalt för eländet... Sug!

Idag ringde morsan mig och frågade om jag ville följa med henne och brorsan till Dublin  mellan söndag och tisdag.. Resan skulle väl allt som allt gå på 2-3 tusen per skalle med mat och så vidare... Nu var hon dock sugen på mitt sällskap så fick rubbet mot att jag gav henne en tusenlapp... En klassisk Win-Win situation: Jag får se huvudstaden i ett land jag aldrig besökt förrut och morsan får sällskap! (jag hade inte pröjsat 2-3 tusen för den delen)

Ikväll var Rock Star och Jabba förbi med några bira och värmde upp inför en Rockkonsert med Sonic Syndicate... Hade de satt in en omfattande övertalningskampanj hade jag kanske följt med eftersom priset inte var orimligt... nu försökte de inte ens, och då var jag inte tillräckligt intresserad..

I övrigt är detta en skön kväll.. Och värmen strömmar från mitt ansikte, måste var het ikväll men det vet läsaren ingenting om..:D

// Mastern

Plastgitarr, plastboll och plastiga artister

I fredags pudrade jag näsan och gjorde mig fin för att ge Baloo en match i plastgitarrlirande.. Eftersom grabben har blivit opererad mot blindtarmen nyligen tyckte jag det enda raka vara att sponsra honom med lite toblerone (att komma med blommor hade varit för bögigt) Efter några jämna lir med Baloo som segrare fick jag telefonsamtal om att min närvaro i stadens centrala delar för en rekogniseringstur var önskvärd. Eftersom det inte direkt skadar att gå på rekogniseringsturer, stack jag ner på den, som det för övrigt inte finns mycket att rapportera om.
 
Lördagen inleddes med fotbollsträning.. Jag kände mig slö och genuint långsam... Vet inte om detta beror på att jag blivit slö och genuint långsam eller om jag har en felaktig minnesbild av att jag skulle vara alert och snabb.. Min teknik matchar min självuppfattning rätt bra, de vill säga den är obefintlig, men får fan få lite turboboost i benen snart! Sen är det så jävla tråkigt med försäsongsträning å springa en massa varv och skit, även tveksam till hur effektivt det är... Jag menar när man spelar är man mer motiverad så då tar man ut sig mer, men ska man springa en massa sträckor maskar man bara istället för det är så jävla tråkigt!

Några timmar senare var det dags för plastfäktning...Inledningsvis vann jag en massa, sen tog de dubbla passen ut sin rätt så Rock Star vann en massa istället... Chewbacca gjorde en "Tysken i kubik" de vill fick ett totalt psykbryt efter en förlorad match, och slog sönder sin klubba.. När han en halvtimme senare hade lugnat ner sig kommenterade han det hela med "Bättre paja bandyklubbor än å paja badmintonrack, betalar mycket mer för de sistnämnda"

Sen fick jag det tveksamma nöjet att kolla schlager med Chewie och CR... Eftersom jag varken är kvinna eller homosexuell så hade jag föredragit att spana spanska ligan på TV... men kändes dumt å slänga ut folket.. Det blev bättre sen dock spanade "The Librarian 2"  som kan sammanfattas som ett hopkok av klyschor från en massa andra filmer. Dock en egen handling och inte samma usla skådespel som i alla filmer med "movie" på slutet av titeln, så den var bra..

// Mastern

Ordning på trycket och smöriga förmåner...

I morse hade min cykel tomt på luft i bakdäcket vilket fick mig att spekulera om en eventuell punktering... För säkerhets skull pumpa jag dock eländet för att konstatera att den inte var punkterad utan att någon bara hade luftat den... Även om det för mig är obegripligt hur någon som måste vara minst 20 år gammal kan tycka det är underhållande att lufta cyklar (känns väldigt mycket mellanstadie/högstadie) så är det givetvis bättre med omogna grannar än med faktiska punkteringar...

Sen bar det ner mot hälsokostbutiken på söder för att kolla mitt blodtryck.. Jag var lite orolig för när jag hade testat det på en maskin i Spanien hade jag fått groteskt högt (160/90 vilket berodde på att jag hade mätt nere vi handpulsådern istället för på överarmen).. Igårkväll läste jag något om att över 145 var skadligt högt så fanns all anledning att kolla upp... en tjuga senare fick jag resultatet... Ett blodtryck på 126/70 och en vilopuls på 51... Betydligt bättre värden!

En tjuga var även vad det kostade att köpa Finvax hos en frisör på söder... De hade utförsäljning på sina grejer.. Med tanke på skräpet hos frisören brukar kosta en hundring stycket var det bara å slå till och köpa på sig en bunke så att man kan vara fin utan att plånboken lider pin... Ringde och tipsade Rock Star om att det var fyndläge vilket visade sig vara olönt eftersom han flummade om att han skulle låta sitt hår återgå till "naturtillståndet".. Vidare beskrev han sin inre sinnesfrid och propagerade för att det fanns flera dimensioner... Dessa resonemang nådde inte riktigt fram.. Jag menar att han drömmer om rosa elefanter eller att det är han som lyser mot solen och inte tvärtom bevisar inte ett smack... Jag drömmer ofta om att jag har orgier med överjordiskt heta fruntimmer och inte fan händer det!

Sen kom JB förbi och spelade XBOX.... Eftersom han fått jobb från ett smörlager där de får ta med sig felmärkta paket så fick jag hem några sådana.. Alltid underbart när ens vänner "smörar" för en.. Med tanke på hans nya jobb funderar jag på att ge honom bloggnamnet Smörkungen istället för JB... Jag lämnar till läsarna att rösta i frågan!

// Mastern

Upp som en sol och ner som en pannkaka...

...kan nästintill sammanfatta dagens skoldag. Det började bra när vi fick tillbaka min och Direktörens Affärsidéplan. Efter hyllningarna på seminariet av näringslivsrepresentanten för några veckor sen fanns det inte mycket att göra för läraren än att ge oss 43 av 45 poäng på uppgiften vilket var liktydligt med bäst i klassen. Skönt som fan när det rasslar till rejält och det fixade ett VG på kursen åt oss...

Samarbetet mellan mig och Direktören har annars fungerat prickfritt och effektivt i alla arbeten vi skrivit ihop under högskoletiden... förvisso var detta det första som blev helt hundra men i förhållande till nerlagd tid och ansträngning har arbetena alltid hållt hög nivå... Så vad gäller samarbete på skolnivå kan jag inte komma på någon bättre person!

Efter denna boost var det dags för fallet. Fick tillbaka rapport 2 i nuvarande kurs där vi blev totalsågade men godkända (10 poäng av 15). Visst kan man se det som glädjande att lyckas med att få godkänt fastän arbetet blir sågat men för mig sved det lite extra. För rapport 1 höll jag mig i bakgrunden i gruppen men hade en del synpunkter på att jag inte var nöjd när vi lämnade in den. Då blev vi också totalsågade av läraren (och hade för övrigt samma poäng som på rapport 2).. Så inför rapport 2 tog jag kommandot med motiveringen att nu skulle det minsann bli bättre. I mitt tycke blev det så klart det, men i lärarens ögon var det samma skit en gång till. en jävla prestigeförlust för min del. Givetvis vore det ännu värre om vi fått sämre på rapport 2 än på rapport 1, men den skammen slapp jag i alla fall!

Livegen AB körde annars en ny variant... De skickade ett SMS och frågade om jag kunde jobba i morgon (vanligtvis brukar de ringa 2 timmar innan och gnälla och ha sig, med följden att man ofta inte svarar för man vet vad de vill) Det var inga som helst problem för mig att jobba i morgon, så skickade ett svar att det kunde jag... Fick inget svar, så kollade schemat på hemsidan, där jag inte stod uppsatt.. Ringde jag tanten och fick svaret att hon skulle återkomma till kvällen om jag skulle jobba eller inte, (vilket hon inte gjorde) så nu undrar man för sitt stilla sinne... Jävlas fanskapet eller är hon bara förvirrad, min telefon lär visa vilket i morgon!

Dagen har även innehållit en kort resumé av Miss Anderssons Thailandsresa.. Den mest underhållande anekdoten var den om hennes väninna som hade ägnat sig åt en massa telefonsex med sin pojkvän och fått en teleräkning på 11 000. Min personlig erfarenhet av telefonsex är att det är en krystad företeelse som jag inte skulle ge särskilt mycket pengar för, så 11000 låter som overkill i kubik typ..:P

Sen spana vi även in filmen "Miracle at St. Anna" som enligt mig kandiderar till bland de tråkigaste filmer jag någonsin sett.. ett 2½ timmars sömnpiller helt enkelt... Jag sov mig igenom första halvan och Miss Andersson sov andra halvan, så vi kunde inte ens diskutera filmen efteråt, eftersom vi inte sett samma scener..;)

// Mastern

Revansch mot paperboy, gym och fara för frisyren

Igår så fick jag min revansch mot Paperboy för FIFA förlusterna i fredags... en meriterande 5-0 seger följd av en 5-1 seger talar sitt tydliga språk! Sen skulle han på bio med någon vän/ragg då jag kom på att jag hade rabattkort på bion som han så klart fick låna, som tack bjöd han på en halv pizza och läsk... En win win situation!

Idag skulle det vara obligatorisk fysträning med fotbollen, att springa upp och ner för kärnantrapporna i 45 minuter, uppenbarligen var tränaren inte nöjd med det han sett hittills på försäsongen! Hur som helst blev jag smått allergisk mot ordet "obligatorisk" jag menar vad fan menas, vi är en bunke sunkiga fotbollsspelare i division 6, inte har vi lön och kontrakt att rätta oss efter... Detta plus att jag hade ett möte med Chewbacca på gymmet gjorde att jag skicka ett SMS där jag meddelade tränaren att jag stack till gymmet istället.

Väl på gymmet bad jag Chewie att messa CR och fråga om jag skulle klippa håret nu eller om jag skulle odla och satsa på en Miami Vice frisyr (Sonny Crockett).. Svaret lät inte vänta på sig "Jag kommer med saxen på en gång!"  och jag kände att mitt nackahår var i lika stor fara som Chewies som nyligen hade blivit avkapat!

Men sen kom vändningen, CR fick se lite bilder från Miami Vice och istället utbrast hon "Nej för fan, vi väntar en månad och sen klipper vi så! " så mitt nackahår kunde pusta ut...;)

Chewbacca var även vänlig nog att Installera Windows 7 på datorn...Fördelen med nya Windows 7 är att det återigen går att ladda ner med torrentprogrammet... Nackdelen är att det är fulare än Vista, men det är smällar man får ta...

De var allt!

// Mastern


When real becomes dreams and dreams becomes real...

I dag kom Rock Star med en önskan om en publicering av en dikt han skrev igår... Ett sådant önskemål kan givetvis inte nekas, så håll tillgodo!

When real becomes dreams and dreams becomes real

Finding peace when I began my moonlight drive, jumped on a boat hoping to stay afloat, when real became a dream and the dream became real. The sky was upside down, but I held my mind high when a storm arrived with feelings from my mind.

I shine upon the sun to give it a fever, a fever of love sending it above. Sand rains down on us, it tickles with joy, we begin to enjoy.

I sail through a light that shines up all nights, looking down on fields that seem unreal and strange. But I’m even stranger when real became dream and dream became real. I planted a thought that never grew to a halt, my mind was free, and then it started to breed. “Avoid the hole by feeling your soul” a star spoke to me, with colors of a gentle feeling. So I swam over to it, with a possible fear. This puzzle it’s all so real, think it’s a game, then you shall be saved.

Everything was around me and I was everything, feeling truly alive in my peaceful mind. Music cut through our souls, spraying color and its sounds of the universe all around beyond our control. I’m finally free, out of the existential world I will be…


Rock Star 2009-01-31

/ Rock Star

Målsinne och pauser...

Under dagens Stampusinnebandyn hade jag en sjuk målkänsla och teknik vilket gjorde att jag var den ende som vann alla matcher... Vanligtvis är jag knappast den bäste spelaren där, vilket är desto anledning att vara nöjd när det väl rasslar till..

Rock Star hade visst blivit inspirerad till att skriva en massa flummiga dikter av fredagens händelser, och har utlovat att jag ska få läsa mästerverken när han är färdig... Personligen så var den enda inspirationen jag fick av fredagen att ta en paus från flaskan och påsen och hänvisa till brist på motivation.. För om motivationen saknas är det ju dumt å hålla på, kostar bara pengar och ohälsosamt... Då kan jag lika gärna fokusera på att jaga bollar av olika former, vilket är både billigare och nyttigare..

Hur länge denna paus varar har jag inte bestämt men vanligtvis brukar mina nyktra perioder ta slut efter några veckor eftersom de nyktra helgerna framför datorn är rätt långtråkiga.. ;)

// Mastern

RSS 2.0