Revansch mot paperboy, gym och fara för frisyren

Igår så fick jag min revansch mot Paperboy för FIFA förlusterna i fredags... en meriterande 5-0 seger följd av en 5-1 seger talar sitt tydliga språk! Sen skulle han på bio med någon vän/ragg då jag kom på att jag hade rabattkort på bion som han så klart fick låna, som tack bjöd han på en halv pizza och läsk... En win win situation!

Idag skulle det vara obligatorisk fysträning med fotbollen, att springa upp och ner för kärnantrapporna i 45 minuter, uppenbarligen var tränaren inte nöjd med det han sett hittills på försäsongen! Hur som helst blev jag smått allergisk mot ordet "obligatorisk" jag menar vad fan menas, vi är en bunke sunkiga fotbollsspelare i division 6, inte har vi lön och kontrakt att rätta oss efter... Detta plus att jag hade ett möte med Chewbacca på gymmet gjorde att jag skicka ett SMS där jag meddelade tränaren att jag stack till gymmet istället.

Väl på gymmet bad jag Chewie att messa CR och fråga om jag skulle klippa håret nu eller om jag skulle odla och satsa på en Miami Vice frisyr (Sonny Crockett).. Svaret lät inte vänta på sig "Jag kommer med saxen på en gång!"  och jag kände att mitt nackahår var i lika stor fara som Chewies som nyligen hade blivit avkapat!

Men sen kom vändningen, CR fick se lite bilder från Miami Vice och istället utbrast hon "Nej för fan, vi väntar en månad och sen klipper vi så! " så mitt nackahår kunde pusta ut...;)

Chewbacca var även vänlig nog att Installera Windows 7 på datorn...Fördelen med nya Windows 7 är att det återigen går att ladda ner med torrentprogrammet... Nackdelen är att det är fulare än Vista, men det är smällar man får ta...

De var allt!

// Mastern


Kommentarer
Postat av: Nitchy

Windows 7 är smaksak. Däremot kommer du gilla funktionerna som windows 7 har. Har du en mobiltelefon som stödjer outlooks programvara kan du nämligen få e-mail, kalender och adressbok synkroniserat till din mobiltelefon (så kallad "cloud"-funktion). Förutom det har jag för mig att Microsoft flaggade för snabbare systemuppstart. No matter what...det är bättre än ett vista som strular!

2009-02-04 @ 11:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0