Nytt bloggnamn

På grund av en schism mellan Absint Allstars grundare (Lunk)Mastern och Chewbacca, där jag tvår mina händer kommer varumärket Absint Allstars att ligga på is ett tag.

Bloggens ny namn är istället "Masterns monologer" och adressen www.mastern.webblogg.se Så bokmärk den adressen för att fortsätta följa er hjältes monologer..

// Mastern

Det började dåligt men blev bättre efter hand.

Dagen började dåligt; ingen ville jaga bollar så blev en runda ner om stranden istället, vilket inte är lika kul. Sen fortsatte den sämre; Någon jävla pajasalban ringde och hotade mig en massa via telefon. Orsak :okänd. Ska man något positivt i en sådan händelse, så är det att blixten sällan slår ner två gånger samma dag, och det är att föredra att bli hotad av något skrälle via telefon mitt på dagen, än vad det är att bli hotad av samma skrälle i en mörk gränd tre på natten!

En stund efter samtalet kom jag på hur jag borde ha gjort vilket hade varit ganska underhållande. När pajasen började hota skulle jag kort och gott spelat in samtalet och efter samtalet skickat ett SMS med texten "Ditt samtal spelades in, Polisanmälan inskickad, ha en trevlig helg!"  Det kan jag förvisso göra ändå, men ingen bra deal med tanke på att jag inte har någon inspelning. Bättre att höja med en bra hand så att säga!

Sen blev det bättre, på stranden slog jag mig nämligen ner med DTP, TK och Brillmongot (BM). Fick höra ett medley av TK-s bedrifter genom åren där två styckan var nya för mig och så sjukt underhållande att de måste publiceras.

Den första handlade om när BM hade knullat en brud i DTP-s föräldrars säng vilket såklart inte uppskattades. För att avstyra det hela, hade TK stormat in i rummet och avslutat det hela på väldigt handgripligt sätt: Han hade kort och gott tagit tag i BM-s penis och dratt ut den!

Den andra historien handlade om när DTP och TK hade varit inne på en bögchatt och skickat en bög efter BM. De hade angett adress och portkod, så BM fick det tveksamma nöjet att masa iväg en homofil som hade kommit för lite underhållning. Sannerligen ett sjukt underhållande practical joke!

Senare på kvällens bjöds det på grillat hos TK. Sjukt chill! Som motprestation för käket var jag tvungen var jag tvungen att dra en fyra JP akvavit som smakade så illa att jag ingalunda fann någon motivation att avsluta min nykterhetspakt! Hade dock utlovat Chewie och Baloo mitt sällskap denna kväll så fick bege mig dit efter en stund. Hos Chewie och Baloo hände inget som helst spännande förrän en stund efter midnatt. Då kom jag på att det var dags att ringa och gratulera Draken eftersom tolvslaget var passerat och hans födelsedag inledd!

Mitt under mina lyckönskningar ryckte Chewie min telefon och inledde ett samtal som gav mig månadens asgarv! Han ägnade nämligen 10 minuter åt att försöka övertala Den Onde hur trevligt det vore med en parmiddag! Baloo blev helt chockad över detta uppenbart alkoholpåverkade beteende och försökte tala vår håriga vän till rätta. Jag satt dock bara och försöka hålla inne mitt asgarv som briserade i flera minuter när samtalet slutligen var över. En MSNkontakt som vi låter vara anonym kommenterade händelsen med: "Va fan, har han slått huvudet eller?"

Efter denna charmoffensiv måste Chewie blivit kär i sin egen röst för han ringde fröken UR eller nåt och drog en enormt lång och likaledes tråkig monolog. Huruvida han verkligen ringde fröken UR eller en verklig person kunde jag inte avgöra från min position, hur som helst bar det av ner till Crom för att träffa den gode mannens flickvän när samtalet var över! Inne på Crom konstaterade jag att jag lika gärna kunde ragga på ställets snyggaste tjej eftersom Chewie redan hade förgyllt kvällen och den därmed bara kunde sluta på plus oavsett hur det gick. Det gick som väntat! Vid stängningsdags dansade en groteskt fet sak in mig i en hörna och tryckte upp hängbrösten i fejan på mig typ. En knivig situation således! Lyckligtvis blev jag räddad av gonggongen; då musiken tystnade och ljusen tändes så tappade monstret fokus och jag kunde smita!

Jag och Baloo beslöt oss för att kasta in handduken medan Chewbacca, CR och hennes crew stack till något sunkställe på Gåsebäck: Därifrån skickade Chewie ett SMS från CR-s mobil "Hej hej det finns tjejer här om du är villig att betala kontant?"  Det var jag inte, så här sitter jag med bloggen istället!

// Mastern

En exemplarisk idrottsman (?), samt en allmänt tråkig dag.

Idag gjorde Draken debut på tennisplanen. Det gjorde han genom att bevisa att det alltid kan bli sämre än det sämsta man har sett! Sen är det klart hans prestationer på plan underlättades inte av att han hade med sig två liter öl när vi andra hade med oss två liter vatten!

I övrigt har dagen varit kass! Ville jaga kjolstyg men fick ingen vettig backup så den brann inne. Vidare har min mailbox spammats av en massa meddelande med innehållet "Tack för din ansökan, men vi har gått vidare med andra sökande!" . Vad är det för jävla fel på arbetsgivare? Det sista jag vill bli påmind om är alla jobb man inte får, tycker de jävlen svinen att jag suger utan att ens ha bemödat sig att träffa mig, kan de hålla sin åsikt för sig själv och inte trakassera mig med den!

Kvällens höjdpunkt har istället varit laxen jag lagade som mot all förmodan blev god, men det är en klen tröst!

// Mastern


en klapp på axeln, intervallträning, Nästan betalt för ett tandläkarbesök.

Igår var jag på "intervjuträning" på arbetsförmedlingen. Efter denna fick jag en klapp på axeln och omdömet "Ja men du var duktig". Dock får jag instämma i Baloos synpunkt "Hellre en spark i röven och ett jobb än en klapp på axeln och inget jobb!?" men de kommer förhoppningsvis snart, jobbet då alltså,  sparken i röven kan jag vara utan!

Senare på dagen begav jag och Rockstar oss ut och körde intervallträning i skogen. sprang 500 meters intervaller där vi turades om så att jag sprang först och sen vilade jag när han sprang. Fem varv blev sprugna vilket i efterhand kanske var i knappaste laget även om det var tungt som fan just då. Lite knäckande var det att Johan Wissman också befann sig i löpslingan och slöjoggade förbi oss. Å andra sidan är det inte vi som får en massa pengar för att åka runt i världen och springa så den smällen kan vi leva med.

I morse steg jag upp i ottan och tog tåget ut till Bjuv. Där var jag med om att nästan få betalt för ett tandläkarbesök, vilket inte hör till vanligheterna. Tandläkaren hade nämligen tryckt på rabattknappen två gånger så när jag kom till kassan stod det att jag skulle få 30 kronor för att jag hade kommit dit. Det tyckte jag lät väldigt förmånligt men oturligt nog ansåg kvinnan i kassan att det var helt åt skogen så hon stack iväg en stund, kom tillbaka och ville ha 270 kronor av mig istället. Det kändes fortfarande helt okej, särskilt som jag inte hade några hål och därmed slipper det synnerligen tveksamma nöjet att betala multum för att ha en byggarbetsplats i käften!

// Mastern

RSS 2.0