Dömande med DSP, fysfenomen på fotbollsplan, oinspirerat Cardinalbesök..

Idag så var jag AD åt DSP ute på en match i Ekeby, en match mellan Ekeby och Kropp. De var faktiskt chill, samspelet funkade fint och DSP gjorde i mitt tycke en bra insats. Att var AD (linjedomare) kan annars vara en riktig plåga. Det är det de gånger man assisterar en högdragen fisförnäm wannabe elitdomare. Denna kategori av huvuddomare brukar ägna pausen åt att gnälla åt saker som "Du stod en halvmeter fel i den situationen" "Du får aldrig se uttråkad ut!" osv. Då brukar de få svaret "Jaha tycker du det?"  medan ens inre önskan är att trycka ner den jävla flaggan i halsen på fanskapet och sen ge vederbörande en saftig tandläkarräkning!

Matchen då? ja Ekeby vann med 3-1 efter att Kropp fått tre man utvisade och resterande åtta varnade typ. Trots detta kortviftande så var domarinsatsen stabil. Själv slog jag personbästa genom att dela ut två gula kort som assisterande! Det har aldrig hänt förrut! Givetvis hyllade Ekeby domarinsatsen efteråt, men nämnvärt var att Kropp inte ens grät ut efter matchen. Det är stort att kunna erkänna att man felat!

Sen var det dags för fotboll med gänget. Uppenbarligen så är hälsosituationen hos umgängeskretsen katastrofal, för krämporna duggade tätt bland undanflykterna! Nåja vi blev fem sammanlagt. Ett gäng bestående av: Mastern, Fadern, Brodern Chewie och Rock Star. För att få någorlunda jämn nivå så fick jag alltid spela i tvåmannalaget och möta tremannalaget. Jag förlorade den första matchen och vann de två sista. Udda nog vann jag sista matchen stort för att motståndarlaget var uttröttade. Det är stort av mig att trötta ut tre personer på egen hand! Jag måste verkligen vara gängets fysfenomen!

Sen stack vi till en frisörsalong som hade invigning där CR hade fått jobb. Bland fjollor som diskuterar frisyrer kände jag mig fett malplacerad, men där var gratis mat och gratis mousserat vin, så jag mådde inte helt oävet! Efter det bar av till CR för att äta lax å spana El Clasico! Då fick Chewie för sig att han ville supa ner sig och började hetsa mig och Rock Star på jägermeistershotrace. Jag hade noll sug och avböjde att delta. Men för Rock Star vars hitline varit "Jägermeister är bättre än kärlek" kunde såklart inte motstå denna utmaning! Ett antal timmar senare ville Rock Star ha med gänget till Cardan. Chewie verka sugen men var tvungen å toffla istället. Jag var tämligen nykter oinspirerad och mer sugen på att spana Miami Vice eller skriva blogg (där det sistnämnda blev det verkliga utfallet). Men vår Rockstjärnvän hade abnormt stort danssug, så han locka mig med betala min entré mot att jag följde med som han högst oinspirerade sidekick! Teven/ bloggen kan ju alltid vänta konstatera jag och följde med till Cardan för att konstatera att nattklubbsbesök med noll inspiration verkligen är pengar i sjön så stack hem till datorn istället. Mig veterligen är Rock Star kvar på golvet alltjämt, och förhoppningsvis fixar han ragg åt oss båda.;)

Men summan av kardemumman är, att om man är på sånt fett festsug som han tydligen var ikväll, så är det bättre att dra ut själv än att tjata med någon oinspirerad vän som tillför noll!. Jag har faktiskt dragit ut själv några gånger i mitt liv och det är faktiskt underskattat, för är man på riktigt festhumör så är man kontaktskapande och trevlig som fan, vilket gör att man stiftar bekantskaper under kvällen!

Slutligen lär CR snart slå på mig. För för andra gången råka jag småklänga på en fräsch väninna hon hade med sig på en fest med föga framgång. "Den lycklige" för ikväll var från Danmark och eftersom jag inte förstod mycket av vad hon sa konstaterade jag att det bästa sättet för mig att ta reda på om hon ville att jag skulle sabba hennes sexuella drömmar, var att söka lättare fysik kontakt. Hon verkade inte sugen på att förstöra sina drömmar, men å andra sidan verka hon inte vilja slå mig heller. :) Sist det begav sig var det värre. Då beskyldes jag för att ha klängt på både "Den snygge nykteristen" och "Den snygge nykteristens"   väninna, vilket kan ge ett sliskigt och desperat intryck?! Jag vidhåller dock att det påstående var helt uppåt vägarna då jag ingalunda klängde på väninnan!

// Mastern


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0