Wookierna tog ut skillsmässa...

Efter några månader av djurisk och hårig kärlek (eller iaf sexliv) tillkännagav Chewbacca att han och Chewbaccina har gått skilda vägar..

Sorgligt med tanke på att hon var den tjej som jag sett matchat hans personlighet bästa det senaste året, mindre sorgligt för att hon var den fulaste han legat med (som jag känner till, har säkert något lik i garderoben)

Med Chewie singel igen är de båda potentiella härardbetäckarna laddade för att göra stan igen... Under hans konvalescens har Mastern avancerat i Skytteligan och ligger numera bara en poäng bakom den hårige totalt (13-14) och har ledningen för året (4-3)

När ämnet ändå kommer på tal.. Här är skyttligan för allstars Crew(ofta med) och support(sällan med)


GC(support) 15:

raggutseende 3e-5e sortering... De av GC:s ragg jag har sett har varierat mellan att vara småsöta till att vara fula.

JB (support)14: 

Genomsnittligt raggutseende: 4e-7e: De bästa har sett helt intesägande ut... De fulaste har varit freakshows bortom denna världen (exempelvis Mannen)

Chewie(Crew&founder) 14

raggutseende: 3e-5e: se GC

Mastern (Crew&founder) 13: 

raggutseende: övervägande 3 or men även vissa 4 or och 5 or... någon av de tretton kan eventuellt räknas som en andrasortering med lite god vilja..;)

Draken (support) 5: 

raggutseende: 4:e -6e sortering: Drakinnan var hemsk att skåda, de övriga har varit intetsägande

1744 (Crew) 5: 

raggutseende: 4-7 Några intetsägande saker, Storsjöodjuret som åkte 80 mil för att sexa med vår käre lirare var hemsk att skåda.. enligt egen utsago har han sexat med en småsöt tjej i det förflutna, något jag inte kan ta ställning till...

T23YOV(Crew): 0!

Raggutseende: inga att bedöma --> enligt obekrfätade uppgifter avser denne ädle karaktär att starta en kloster med två regler:
1: Ingen sexuell aktivitet
2: Jägermeister är mycket bättre än kärlek
 
Jabba The Hutt(support): 0 --> kanske inte den bäste Star Wars karaktär att likna om man vill få upp scoren, Miss Augusti var inte sugen..;)

// Mastern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0