Några positiva besked

De senaste dagarna har innehållit en del positiva besked som det inte finns någon anledning att undanhålla läsarna. Så här lyder dem.

I söndags var jag på släktmiddag henne hos mina föräldrar där min äldsta syster och min svåger var på besök med barnen. Efter fem år verkar äntligen de små liven ha insett vilken trevlig och underbar morbror de har, då de var trevliga nog att kommunicera och besvara samtalen idag. Det kändes stimulerande och roligt. Personligen tycker jag väl att den åldern från 4-5 till kanske 12 verkar vara den mest stimulerande åldern för familjeliv. Det går att kommunicera men oskuldsfullheten finns fortfarande kvar. Bäbisar har jag svårt att se tjusningen med, förstår inte alls vad som är gulligt med en som bara sover, äter, skiter och skriker. Finns ju ingen som helst möjlighet till en meningsfull interaktion.


Den andra positiva nyheten var att åtalet mot min lillebror lades ner. Hade visst varit något stort bråk för några månader sen, men alla skyllde på alla så gick inte att bevisa någonting. Är bara att hoppas att han lär sig läxan och inte hamnar i några onödiga konflikter i fortsättningen.


Den tredje positiva nyheten var att jag inte alls sabbade Chewbaccas ragg i lördagsnatt (se föregående inlägg). Han hade SMS-at tjejen i fråga och det visade sig att hon blev positivt överraskad över att han hade hört sig. Att de hade stuckit så plötsligt hade tydligen berott på att de hade skjuts hem som väntade utanför. Något som Chewie inte hade uppfattat och kunnat vidarebefordra till mig på ett vettigt sätt. Nåväl jävligt skönt för mig, för det kändes lite snopet att bli ombedd att socialisera med hennes väninna när han snacka med det potentiella ragget, och sen skrämma bort båda två. Nu är det upp till vår håriga vän att skrämma bort sitt potentiella ragg på egen hand istället.


I övrigt kan gårdagen summeras med att jag lyckades med en oavsiktlig springnota från City Wok (Man brukar betala direkt i kassan, men maten var inte klar, så jag skulle betala efter att ha ätit vilket gjort att jag glömde bort det) Eftersom det är förbaskat dumt att göra sig ovän till ägarna på stället som säljer stans bästa 42 kronors lunch, så skynda jag mig dit så fort jag koppla mitt misstag och betalade. Gymmet med Tysk hann jag också med, sen kom GC & RockStar förbi, där GC skulle visa hur man spelar Internetpoker. Det började jävligt lovande och han fick upp de 13 $ som fanns på spelkontot till 35$ sen tappa han allt och var nere i fem, innan han lyfte lite och slutade på 22$. Jag hade lovat honom gratis dricka till helgen om han nådde upp i 100 dollar, men bättre lycka nästa gång..

// Mastern


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0