Lyckosam vändning...

Idag så var det dags å spana HIF på TV.... Destinationen för denna spaning var Dickens och 200 spänn var satsade på en HIF seger...

Inne på Dickens fick jag vetskap om ett stamkundskort (RaggeLine) de hade som man kunde köpa för en femtilapp som ger en mycket billigare käk och dryck... Eftersom jag brukar följa de flesta av HIF-s matcher lät det som en solklar deal att köpa kortet så man kan käka grillspett med potatis och pepparsås inklusive en öl för 79 spänn.... (just ikväll bytte jag ölen mot en cola dock, kroppen bör nog inte intoxikeras på ett tag)

När matchen väl var igång var HIF inte alls med på banan och låg under med 1-0 i paus.... Andra halvlek börja lika uselt och det kändes bittert både att se sitt favoritlag gå mot en förlust samt att förlora sina pengar... Men då fick Djurgården en snubbe utvisad och HIF tog över spelet fullständigt....Överlag hade HIF tur med domsluten (Utvisningen och ett av HIF-s mål var misstänkt offside) men otur med målramen (två ribbträffar och ett stolpskott)

Överlag var det en jävligt skön vändning och skönt att se pengarna ticka in på kontot igen..

// Mastern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0