justitiemord och studentfest...

igår så var det dags för betygssättning på C-uppsatsen... med tanke på att handledaren häromveckan sa att det var en av de bästa uppsatserna hon läst i år, studieverkstaden hade sagt att det var en bra uppsats utan några större brister kändes det nästan som lite VG potential.. En kuksugande bonntölp till examinator som ska förbli namnlös (misstänker att en namnpublicering bryter mot personuppgiftslagen) tyckte dock helt annorlunda än alla andra tidigare bedömningar... till vår chock blev hans utlåtande

Jag tycker ni är helt värdelösa och vill ge er underkänt, men jag ska ta ett snack med er handledare först.... en spontan undring är ju då vilket förtroende han har för sina kollegors bedömningar, när han totalsågar något som de andra hyllat...  När vi bad honom precisera vad som var så jävla dåligt så svara han bara..."Tycker ni har med för mycket " följdfrågan blir ju då. "jasså vad är det som är överflödigt då? " men enda svaret vi fick på det var "det tänker inte jag svara på nu" .. När vi påtala det uppenbara faktumet att hans bedömning var den rakt motsatta mot vad handledarna och skrivverkstaden hade yttrat svarade han bara.. "Det skiter jag väl i, Det är JAG som är examinatorn, och det är JAG som bestämmer"

Nu ska man nog inte dra för stora växlar på detta i och för sig... såna pajasar är mycket stöddigare mot eleverna än vad de någonsin vågar vara mot sina kollegor, så efter han snackat med handledaren är nog det godkända betyget i hamn...

På kvällen bar det av till Mrs Anderssons studentfest.. Det var en trevlig tillställning, aldrig fel att socialisera över en bit mat och lite god dryck...Efter sjunde cidern kom jag fram till den mindre lyckade idén att promota bloggen... Detta slutade med att de som inte läst den tidigare bloggen, beskyllde mig för att vara en fjolla som kollade på "sex and the city" världen är som sagt orättvis ibland..

Efter den fina sejouren i Råå blev jag meddragen till en mindre angenäm sejour på en fest på Berga... i takt med att oinspirationen och tröttheten kom smygande konstaterade jag att en promenad genom stan, med destination Östra Vallgatan inte vore fel..

en kort bit in på denna vandring fick jag dock färdsällskap att socialisera  med under vandringen.... I den bästa av världar hade det rört sig om två undersköna amasoner som inte ville annat än att tillfredsställa alla mina önskemål...i den verkliga världen rörde det sig istället om två blonderade talibanskor, vilket föga otippat ledde till en diskussion om Islam... i den sämsta av världar hade de skrikit "infidel" eller "Jihad" för att kalla fram hela släkten som låg gömd i buskarna... Nu var det dock den vanliga världen så jag kom hem oskadd..:

Egentligen läge för att sova men in genom min dörr stormade 1404 och Chewbaca och dennes flickvän... den förstnämnda tvångsmata mig med två koffeintabletter och sen var jag på benen igen... till tivvan det bar, för alla utom 1404 som hade glömt att ta koffeinare till sig själv, och således blev trött och stack hem för å sova...

Det mest minnesvärda på Tivvan var det lustiga faktum att jag och Chewbaca hångla upp den längsta respektive näst längsta bruden på nattklubben, och att båda hette Anna.. Vanligtvis ligger inte undertecknads preferenser på att hångla upp brudar som är lika långa som jag, men variation förnöjer och man kan inte kröka rygg var dag.. lyckligtvis var hon bara hälften så bred som jag, så har ryggen fri, om någon skulle gnälla..

de var allt

//Mastern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0