Inga direkta gitarrhjältar, kolestorolchock, inköp..

Igår så satt vi och spelade Guitar Hero 3 hemma hos Baloo... De var för övrigt första gången jag var hemma hos honom, och gilla hans TV både var mycket större än min, och som tillråga på allt fungerade utan å glappa en massa... Kanske bud på att tinga en sådan.. Hursomhelst ägna vi oss åt att klara kampanjen på enkel och tyckte då vi var jävligt vassa, när det femstjärniga prestationerna ploppa in... Dock var vi inte alls lika nöjda när vi höjde svårighetsgraden till medel, där vår totala brist på motorik i fingrarna gjorde sig påmind..:P Efter att ha förlorat tre låtar på rad under mediumsvårighetgrad, var det dags å spöa första bossen, som de andra soporna floppat på...  Genom att skaka plastgitarren på ett innovativt sätt var den pajasen inga utmaningar för Mastern!

På den halvmilalånga vandringen hem från Baloo uppstod dock ett problem... Att den rikliga chipsmängden som hade krängts borta i Ramlösa gjorde att jag fick en kolestorolchock och fick håll i hela överkroppen samtidigt...  Eftersom jag inte hade tillgång till någon magisk drickyoughurt som sänker kolestorolvärdet med 13 % på fem veckor fick jag välja att sätta mig i fem minuter, så att det sänktes den naturliga vägen..:P Händelsen gav mig dock en insikt varför tjockisar tycker det är så jobbigt att träna, om chipsflottet gör en så lökig att det till och med är jobbigt att gå..

I torsdags var jag och Chewie på en mindre inköpsturne... till min stora förfäran insåg jag att talibanen hade höjt priset på rakbladen (fusion att raka sig med, Att emos använder dem till annat får stå för dem) och chippen hade höjt priset på nudlarna... Störigast var ändå att det kosta 400 spänn å köpa nya hålfotsinlägg... Jag menar hur fan kan några specialformade sulor kosta så mycket, det är mer än vad många skor kostar.. Men å andra sidan var de andra sletna och inte så sexigt att trampa runt på tårna (En kille fråga/dissa mig om det på gymmet häromdagen)  så vill man vara fin får plånboken lida pin...

// Mastern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0