inlinescomeback och HIFseger

Idag funderade jag en stund på om det vore läge för gymmet. Till gymmet vill man dock helst ha en medbrottsling så ringde Chewie för å kolla om hans badmintonträning var inställd (den verkar vara det titt som tätt nämligen) och fick svaret att det var den inte men han skulle minsann inte gå för han skulle med frugan ut till hennes mormor i Tågarpå. På frågan varför man bangar en träning som man gillar för att besöka någons mormor i en sån håla blev svaret : "Eh det vet jag inte riktigt, vet inte riktigt vad jag ska göra där ens, men hon ville ha med mig, men du kan inte kalla mig toffel för det"

Enligt Masterns definition är man en Toffel om man bangar sin favoritträning för att följa med frugan på något onödigt släktbesök istället. Men smaken är som baken. Dock ska nämnas att Chewie inte på långa vägar klår Drakens toffelrekord från i lördags. JB och Jabba hade nämligen erbjudit Draken fri entré på Tivvan och fyra öl mot att Draken lämna Den Ondes rökfylda håla i några timmar och socialiserade med sin omgivning istället. Detta enormt vänliga erbjudande hade han avslagit med några fruktansvärt krystade bortförklaringar som skrek Toffel lång väg. Sen att Draken på allvar är på väg att skriva ut sig själv från handlingen på all framtid med sitt tofflande, det är allt en tanke som måste övervägas!

Hursomhelst till dagens huvudsakliga händelser. Min inlinescomeback, efter en svajig början kom jag på att det var skönt och lagom träningsdos då det är jobbigare än att cykla men inte lika jobbigt som att springa.. med tanke på att vår och sommar är framför oss, lär det bli en hel del åkt den närmaste tiden!

Sen skulle jag spana HIF med Jabba. Nu tyckte han dock att det var för dyrt att betala 140 spänn för att stå bakom ett fett nät på kortsidan å inte se ett skit som jag sålde min fribiljett så stack vi och spana matchen på Dickens istället. Jag menar har man att välja mellan att antingen se matchen på plats och knappt se något, eller att sälja biljetten och äta en smarrig hamburgartallrik för slantarna samtidigt som man sitter bra och ser bra, ja då är valet lätt för mig.

Att säga om matchen då? En jävla tråkig tillställning egentligen, HIF var mot alla odds kassa offensivt och bra defensivt vilket är precis tvärtom mot förra året. Segermålet gjordes på en straff som på reprisbilderna visade sig vara minst sagt tvivelaktig men som i direktsändning såg solklar ut. Nu har domaren inte tillgång till repriser och därför blev det som det blev glädjande nog! 1-0 till HIF! Matchens utropstecken var Pär Hansson i målet som till skillnad från sin föregångare Daniel "Mr 50 procent" Andersson inte ägnade sig å att kasta in enkla bollar i eget mål. Ett stort plus och så en målvakt ska agera. Nu är det bara att hoppas att tvålhandsken får lägga handskarna på hyllan.:)

// Mastern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0