Skönt Flow med Baloo

För många var nog gårdagens evenemang (särskilt arrangörerna) vid H55 paviljongen en besvikelse. Det kom inte alls så mycket folk som var planerat så där var lite tomt. Men kvällen var ett exempel på att uttrycket "less is more" är jävligt klockrent ibland. För i och med att där var lite gäster så hade vi gott om tid att umgås med tjejerna som jobbade där och det var både snygga och trevliga vilket är en bra kombination.

De gäster som var där var överlag ganska trevliga också men lämnade inga bestående minnen i vår dimmiga tillvaro. Viktigt var dock att ingen var otrevlig! För ofta är det så om man är på gott humör å snackar rundor med folk, att något bittert retard snäser åt en för att man försöker vara trevlig typ. Givetvis är det okej att inte vilja socialisera med alla men är man ute bland folk för att festa så kan man åtminstone bjuda till lite! I natt bjöd alla till lite, vilket är nog så viktigt för att man ska hålla humöret på topp!

Baloo var sjukt skön igår också! För han betedde sig precis som man ska göra om man är ute några killar de vill säga umgicks med folk och levde livet! Ett problem som jag annars ofta upplever vid utgångar är att istället för att hålla ihop som ett gäng, så börjar man ägna sig åt meningslös kukmätning och revirpissande, och det blir aldrig någon höjdarkväll då!

Efter evenemanget stack vi hem, funderade lite på att dra vidare till något annat ställe, men kom fram till att vi skulle leva efter klyschan "att sluta när man ligger på topp!"


I morse fick jag ett riktigt dåligt bemötande i ett helt annat sammanhang! Ingen stor grej egentligen men en störig principiell fråga. Ligger lågt med klagosången så länge tills jag tagit reda på om det är jag eller motparten som gjort fel dock!

Stampusinnebandyn får klara sig utan mig idag, eftersom jag ska orka bowla med Chewie och CR ikväll, annars hade det varit ett gjutet sätt att göra mig kvitt min baksmälla!

// Mastern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0