fixade klubbor, mensatester , festande med bönner..

Idag vaknade jag upp vid 0830, inte alltför pigg och kry efter gårdagens villaturné... Eftersom jag hade gjort föga nytta som medskribent till Tusse Batong så skickade jag ett SMS där jag föreslog att dagens bestyr skulle vänta till på måndag... Detta mottogs med glädje, troligtvis för att han kunde kände att helgen blev mer givande om han slapp släpa sig till Helsingborg för att skriva tråkiga uppgifter med undertecknad...

Framåt eftermiddagen vaknade jag till liv och mötte upp Chewbacca med ett kall: att fixa hela klubbor till vårt innebandylir... Detta kallet blev framgångsrikt då Chewie köpte en ny klubba och jag köpte ett nytt blad till en av klubborna: summa summarum, två nya hela klubbor att jaga plastiga bollar med..:)

Nu fick vi dock föga nytta för våra nyinköpta klubbor då alla utom Pirat underlät att dyka upp.. Nu var dock mitt sug efter fysisk aktivitet stort, eftersom jag lätt bli gymmet bara för att spela innebandy, så det fick bli en massa 1 mot 1 matcher där två personer spelade och en vilade... Det blev faktiskt rätt jämnt, jag tror jag vann mest, men det var inga överlägsna stats på något sätt..

En annan händelse under dagen var att Pulverdrottningen förde en jättelång monolog om någonting. Av den jättelånga monologen snappade jag upp en händelse som intressant för mig: Hon påtalade att mensas test var mycket svårarare än illustrerad vetenskaps, och att jag nog inte hade så hög intelligens som jag påstod mig ha. Efter en sådan utmaning var det bara upp till bevis. Det slutade med att jag maxade skalan på testet som olyckligtvis stannade vid 126... så det stod "du har över 126 i IQ" eftersom jag hade 136 på illustrerad vetenskaps, så känns det ändå som att de hamna på ungefär samma, sammanlagt. Noterbart är att Chewbacca använde en annan strategi och fick 122 men då använde han bara halva den tillåtna tiden (5 minuter av 10) så han hade säkert klarat över 126 också om han bara hade lagt manken till...



Sen gjorde jag och Chewie CR sällskap ut på Fredriksdal för å festa med några bönner (med bönner menar jag här inte professionen Bonde, utan människor från underklass med obefintlig bildning och låg intelligens, den sistnämnda kan diskuteras då  vi inte gjorde några faktiska intelligenstester på deltagarna, de kan ha socialiserats till att bete sig efterblivet bara.) Den första timmen var oändligt dryg och seg, och jag önskade att jag vore på valfritt jobb (då får man åtminstone betalt) Men sen kom värdinnans morsa in med Guitar Hero vilket genast bättrade på mitt humör..:) Sen lyckades jag på något underligt vis bli ensam på bussen ner mot centrum vilket också var jävligt chill, för då slapp jag hitta på en dålig undanflykt till varför jag inte ville spendera ytterligare tre timmar med mina nyfunna "vänner" :)

Annars:

+ Guitar Hero, Stämningen var inte det minsta hotfull och vi slapp idioter som sprang runt och betedde sig hotfullt med yxor..

- Värdinnan var oändligt skränig, egocentrisk och korkad. Satt och funderade på om man inte kunde stänga av ljudet på fanskapet, då hon var rätt fin å titta på om man bara slapp höra henne, men såna optimala lösningar finns tyvärr bara i fantasin.

Kvällens lärdom: jag hoppar hellre bungeyjump med linan kring halsen, än att dejta någon av CR-s väninnor..:)

// Mastern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0