triviala feberdrömmare, DSP en legend i Ekeby, godkänt med komplettering.

Att trycka en bunke alvedon för att döma fotboll visade sig inte vara en alltför bra idé frampå natten när febern gjorde comeback. därför hade jag feberdrömmar hela måndagsnatten vilket på sätt å vis kan anses obehagligt. Dock var ämnet för drömmarna inte något stort å obehagligt, utan kort å gott något så trivialt som en resumé av mina feldomslut på fotbollsplan genom åren. En bunke arga juggar och tränare passerade i revy men det var inget som gav någon bestående ångest när febern slutligen lade sig morgonen efter!

Igår var jag ute i Ekeby med DSP och en annan Lallare. Uppenbarligen är han en legend i positiv bemärkelse därute efter sina 3 röda kort mot Kropp förra månaden. Om han är lika omtyckt i Kropp är det dumt att spekulera kring..;) Hursomhelst är jag inte känd för någonting alls där ute, fastän Skåneboll verkar vilja göra mig till inneboende på Bruksvallen.

Idag var det så dags för sanningens ögonblick för vår otäcka magisteruppsats! Efter förra årets debacle så var alla betyg över IG+ (skriv om till augusti), välkomna Det blev en förbättring vi fick G- (gör om lite småändringar, och visa så är du godkänd) Betyget i sig är väl inte så mycket att säga om, var rätt på det klara med att vi inte skulle få stipendium, och ändringarna tog mig tre timmar att göra, så jag överlever den smällen...

Opponentgruppen däremot, de var nog de dummaste spån som går att hitta. Inte många rätt hade dem, skräckexemplet var ju när de toksågade vår analys "Alltså er analys är ju dålig, ni borde framföra era egna synpunkter och inte bara jämföra hur teorin och empirin hänger samman".  För den som har dålig koll på begreppen kan nämnas att analysavsnittet är där empirin (det undersökningen visar) jämförs med olika teorier. Det egna tyckandet kan man förpassa till längst bak i uppsatsen om man tvunget känner för att tycka en massa! Alternativt skriva blogginlägg där jag utan fruktan för några direkt negativa konsekvenser kan konstatera att vår opponenter var både dumma och fula.

Sen var det dags för att såga några andra. Det var nästan för enkelt. Några stollar som ville undersöka "hälsofrämjande ledarskap" genom att undersöka ett industriföretag och ett fotbollslag på hobbynivå.  Går ju inte att göra en vettig jämförelse mellan två så olika organisationer, för jobba måste folk i allmänhet men om folk inte trivs eller känner att fotboll är dåligt för deras hälsa, så slutar de att spela. Givetvis kom de fram till att fotbollslaget var bättre i sitt hälsoarbete än industriföretaget. Tämligen självklar slutsats! Pajasar!

// Mastern


// Mastern

Kommentarer
Postat av: Nitchy

Känns oprofessionellt att påstå att analys har med omdömen, insikter och egna tolkningar att göra och ändå är det andra större uppsatsen vi skriver på högskolan. Gratulerar till en godkänd uppsats!

2009-06-04 @ 01:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0